1. Hem
  2. Cyklar

Cyklar

Här hittar du vårt kompletta utbud av cyklar!

Det spelar ingen roll om du letar efter din nya moutainbike, hybridcykel, racer, barncykel eller elcykel. I vårt sortiment kommer du att hitta det du söker! Vi säljer bara cyklar från kända kvalitetstillverkare som Specialized, Cannondale, Merida, Lapierre och Corratec mfl.

Vi säljer endast cyklar som vi själva skulle vilja använda, och när du navigerar i vårt utbud kan du känna dig säker på att alla cyklar, oavsett prisnivå håller en jämn och hög nivå.

Filter
Sortera på:
2694 produkter
Du har sett 1 - 60 av 2694 produkter

Köpa cykel online hos TCM

Hos oss på TCMcykel.se hittar du cyklar för nybörjare och proffs, för MTB-fantaster och landsvägsslukare, för kidsen, för träning, tävling och rekreation. Vi har cyklar för alla. Vi erbjuder cyklar från kvalitetsvarumärken som Specialized, Cannondale, Orbea, Merida och Lapierre. Vår strävan är att göra det enkelt och lättillgängligt att köpa cykel online, hos oss hittar du därför bara varumärken som levererar hög kvalité som du kan lita på. I vår kundtjänst sitter cykelexpert som är redo att hjälpa dig välja rätt cykel för just dig och dina behov. Och när vi levererar cykeln kommer den raka vägen hem till dörren, cykeln är justerad av våra erfarna cykelmekaniker och det enda som kvarstår är några enkla steg för slutmontering.

Hur funkar det när man köper cykel online hos TCMcykel.se?

Hos oss på TCMcykel ska det vara enkelt att köpa cykel. Vi vill hjälpa dig hela vägen, från valet av cykel till första cykeltur. Till din hjälp finns vår kundtjänst bemannad av cykelexperter. Har du frågor och behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss på mail, chatt eller telefon. Tillsammans hittar vi en cykel som passar dina behov, din kropp och din plånbok. När du lagt en order på en cykel kommer våra cykelmontörer att bygga upp cykeln från kartong. Vi bygger, justerar och testar din cykel för att säkerställa skicket. Bromsar och växlar justeras så att de ska vara redo att användas vid leverans. Du väljer om du vill hämta cykeln i vår butik eller om du önskar få cykeln skickad hem till dörren. När vi skickar cykeln till dg packar vi ner den i kartong. Det som kvarstår när du fått cykeln levererad är att montera pedaler, sadel och ibland framhjul. Enkla och tydliga instruktionsvideos medföljer. Väljer man att hämta cykeln i butik är cykeln komplett och redo för användning.

Varför ska jag köpa min cykel hos TCMcykel.se?

Om du väljer att köpa din cykel hos oss på TCM kan du vara säker på att du får en trygg och pålitlig cykelpartner vid din sida. Vi brinner för cykling, och vi brinner för service. Vår strävan är att göra det enkelt att köpa och äga cykel. Så när du undrar vilken cykel du ska välja, hur du justerar dina bromsar eller behöver tips och råd inför nästa race då finns vi där. Vi har lång erfarenhet av branschen, sedan 90talet har vi sålt och lagat cykel vilket har lett till att vi kan det allra mesta inom cykel, vare sig det handlar om äldre standardcyklar eller det senaste marknaden.

Vårt sortiment av cyklar

Mountainbike När du letar efter en ny mountainbike behöver du ta ställning till både dämparsystem och hjulstorlek. Mountainbikes för vuxna finns idag med två olika hjulstorlekar, 29" och 27,5". Den mest vanliga och optimala storleken för de flesta vuxna är 29", de stora hjulen gör att du med självförtroende enkelt kan ta dig fram över rötter och stenar och cykeln rullar lätt och snabbt. Till ungdomar är 27,5" en bra hjulstorlek, så länge du väljer en liten ramstorlek kan ungdomar från ca 140cm och uppåt använda cyklar med 27,5" hjul. En annan kategori av mountainbikes där 27,5" hjul är vanligt är Downhillcyklar och vissa Trailcyklar. Detta beror på att cyklister inom dessa segment uppskattar att cyklarna blir smidiga och styva att hantera i mycket höga farter eller teknisk terräng. Mountainbikes finns både som fulldämpade varianter och sä kallade hardtails (dämpning endast fram). Som instegscykel eller för dig som kör relativt oteknisk terräng fungerar en hardtail bra. Dessa cyklar är lätta och kräver mindre underhåll än en fulldämpad cykel. De fulldämpade cyklarna passar dig som vill ta mountainbikeintresset till nästa nivå! Dessa cyklar tar sig fram bättre i teknisk terräng och är generellt sett mer komfortabla än hardtails. Hybridcyklar En hybridcykel är en cykel som är avsedd för att användas på asfalt eller fina grusvägar. Den har 28" hjul och rakt styre vilket gör att den exempelvis passar väldigt bra som pendlarcykel. Den lätta fina ramen kombinerat med 28" hjul gör att du snabbt och smidigt tar dig fram, samtidigt som det raka styret ger dig kontroll och självförtroende i stadstrafiken. Hybridcyklar har oftast aluminiumram och det går enkelt att köpa till skärmar och pakethållare (som vi självklart monterar åt dig i samband med att vi packar din cykel). Det finns även hybridcyklar som har kolfiberram, dessa blir ännu lättare och styvare än aluminiumcyklarna. Nackdelen är att det oftast inte går att montera pakethållare, skärmar går däremot bra! Landsvägscyklar En landsvägscykel är till för att användas på asfalterade vägar. Cyklarna är extremt lätta och vridstyva och är till för dig som tränar eller tävlar på seriös nivå. En landsvägscykel har en ram tillverkad i aluminium eller kolfiber och kan vara utrustad med både klassisk fälgbroms eller skivbroms. Skivbroms har kommit på senare år och förutsätts vara det framtida systemet på alla landsvägscyklar, detta på grund av systemets bromskraft och pålitlighet.

Dags att köpa cykel från TCM

Har det blivit dags att slå till på en ny cykel? Då är du välkommen hit till tcmcykel.se eller till vår butik i Tyresö. Lägg din order online eller besök vår butik. När du köper din nya cykel av oss på TCM kan du lita på bra service och support i samband med ditt köp. Om du behöver hjälp och rådgivning i samband med ditt köp så är du självklart alltid välkommen att kontakta oss via telefon, mail och chatt.

Våra cykelkategorier:

Barncykel BMX Cyclocross och Gravelbike Hybridcyklar Landsvägscyklar Mountainbike Standardcyklar Elcyklar
Tillagd i varukorgen