Bli en av oss på TCM Cykel

Vill du vara med på resan att bygga TCM Online Retail AB till ett bolag som är 10+ gånger större än idag, redan nu under de närmsta åren? Då kan du vara den vi söker. Oavsett om du är intresserad av e-handel, försäljning, teknik och verkstad, IT, logistik, marknadsföring eller bara har ett passionerat intresse för cyklar. Då kan vi vara rätt för varandra. Klicka här för att se här vilka roller vi söker just nu!

Vilka är vi på TCM?

Vi på tcmcykel.se är ett gäng killar och tjejer med olika bakgrunder som säljer cyklar och tillbehör till privatpersoner och företag. Vi är ett helsvenskt företag som startades i Tyresö, Stockholm 1997. Där har vi en fysisk butik som sedan dess vuxit till att idag vara en av Sveriges största cykelbutiker. Idag har vi även en e-handel i snabb tillväxt som i dagsläget står för 2/3 av vår totala försäljning. Utöver butiken i Tyresö har vi vår andra butik i Söderhamn, Hälsingland. På den gamla militärflygplatsen F15 i Söderhamn har vi även vårt stora e-handelslager samt kontor. TCM strävar alltid efter att vara kvalitetsaktören på marknaden, med mycket stort fokus på kundnöjdhet och kunskap. Vi ska vara det självklara valet för alla som är intresserade av en kvalitetscykel oavsett om man bor i närheten av någon av våra butiker, eller om man bor ute i landet och köper sin cykel online. Vi tar nu nästa steg i TCM:s utveckling, och söker dig som vill vara med på en spännande och rolig tillväxtresa.

Hur är det att jobba på TCM?

TCM är ett företag med prestigelöshet, högt i tak, korta beslutsvägar och hög grad av entreprenörsanda. Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans som ett team, och varje dag är unik. TCM-teamet består av personer med olika bakgrunder och kunskapsområden. Här får du möjlighet att ta ansvar och driva projekt själv, och vi tror stenhårt på att utvecklas och växa tillsammans. Vår personal är alltid företagets viktigaste tillgång. Med rätt inställning och bra människor kan vi skapa underverk tillsammans!

Lediga tjänster

Nedan finner du lediga tjänster just nu. Klicka på länken för mer info. Tyresö, Stockholm:

Söderhamn: Hittar du inget som matchar just nu? För oss är personen viktigast, och TCM-familjen växer och vi letar alltid efter personer som passar i vårt team. Kontakta oss gärna och berätta mer om dig själv, så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Cykelmekaniker Tyresö

Som mekaniker hos oss på TCM kommer du jobba i ett team med 3-4 mekaniker och 1-2 cykelmontörer. Vi servar alla typer av cyklar, så arbetsuppgifterna är väldigt varierande men med möjlighet till specialisering. Vi är ett snabbt växande bolag där allt är möjligt, så det finns alla förutsättningar för att utvecklas både som individ och som mekaniker. Vi söker dig som;

 • Är driven, framåt och inte rädd för att ta ansvar.
 • Har en god teknisk förståelse och som gillar att lära dig nya saker och utvecklas.
 • Har erfarenhet som cykelmekaniker sedan tidigare, med fördel även med exklusiva cyklar.
 • Har en god kommunikativ förmåga.
 • Alltid sätter kunden i fokus och gör allt för att våra kunder ska vara nöjda.
 • Vill arbeta i ett snabbt växande företag och bidra till ständig förbättring och utveckling.
Låter detta som något för dig? Hör av dig via mail till johan@tcmcykel.se och berätta lite om dig själv och varför du tror att du skulle passa i vårt team. Tjänsten kan tillsättas snabbt, så avvakta inte om du är intresserad!

Säljare Tyresö

Som säljare hos oss på TCM Tyresö jobbar du med ett härligt gäng medarbetare med fokus på hög kvalité, nöjda kunder och med god yrkeskompetens. Vi är mellan 3-8 säljare på daglig basis som alla strävar efter att göra våra kunder nöjda. Du kommer möta alla kategorier av kunder då vi säljer alltifrån exklusiva racer och MTB-cyklar till elcyklar, gravel, pendlarcyklar, barncyklar och standardcyklar. Vi är ett snabbt växande bolag med ambition att växa ännu mer framöver så det finns alla möjligheter till utveckling. Så för dig som vill jobba i ett entreprenörsdrivet bolag i ständig utveckling och förbättring är detta ett gyllene tillfälle! Vi söker dig som:

 • Är positiv, motiverad och gillar utmaningar.
 • Är lösningsorienterad och självgående.
 • Är ordningssam och strukturerad.
 • Har någon form av erfarenhet av cykel sedan tidigare och gärna ett personligt cykelintresse.
 • Alltid sätter kunden i fokus och gör allt för att våra kunder ska vara nöjda.
 • Vill arbeta i ett snabbt växande företag och bidra till ständig förbättring och utveckling.

Vi söker medarbetare på timme/deltid. Tiderna kan vara tämligen flexibla, men primärt är arbetstiderna vardagar 16-19 och lördagar mellan 10-16, samt under semestertider. Låter detta som något för dig? Hör av dig via mail till johan@tcmcykel.se och berätta lite om dig själv och varför du tror att du skulle passa i vårt team. Tjänsterna kan tillsättas snabbt, så avvakta inte om du är intresserad!

Marknadsföringsansvarig

Denna tjänst kommer uppdateras inom kort med mer information. Låter det som något för dig? Var snabb på bollen och hör av dig redan nu via mail till emil@tcmcykel.se och berätta lite om dig själv!

Tillagd i varukorgen