Filter
Sortera på:
0 produkter
Visar 1 - 60 av 0 produkter

Trainer för inomhuscykling

Inomhuscykling har under de senaste åren växt kraftigt i popularitet, och idag finns en uppsjö varumärken och varianter att välja mellan. I vårt sortiment hittar du kvalitetstrainers från kända tillverkare som Tacx, Elite och Saris. Vi har både direktdrivna- och klassiska trainers.

Direktdrivna trainers

En direktdriven trainer används med bakhjulet bortmonterat. Detta innebär att du fäster cykeln direkt i trainern, vilket gör att drivningen blir mycket mer direkt och responsiv. Din trainer blir också betydligt mer tyst än en klassisk trainer, samtidigt som cykeln står mer stabilt. De flesta direktdrivna trainers är dessutom smarta, vilket innebär att dessa kan användas tillsammans med exempelvis Zwift eller TrainerRoad. Idag finns många direktdrivna trainers till överkomliga priser och vi skulle definitivt rekommendera en direktdriven modell om detta rymms i din budget.

Klassiska trainers

När du använder en klassisk trainer sitter bakhjulet kvar på cykeln. Detta ger en något sämre cykelkänsla än en direktdriven trainer. Dessa trainers har också en högre ljudnivå och vibrerar mer. Fördelen med en klassisk trainer är att du slipper eventuella växeljusteringar när du monterar av cykeln från trainern och ger dig ut på vägen.

Tillagd i varukorgen