1. Hem
  2. Personlig Utrustning
  3. Cykeljackor

Cykeljackor

Här hittar du ett noga utvalt sortiment med cykeljackor. Oavsett om du behöver en cykeljacka för de regniga- eller kalla turerna så har vi det du letar efter. Cykeljackan är kanske det allra viktigaste plagget för oss cyklister i Norden, vi jobbar därför bara med ledande kvalitetsmärken som Specialized, BBB och Nalini mfl.
Filter
Sortera på:
102 produkter
Du har sett 1 - 60 av 102 produkter

Cykeljacka

Hos TCM kommer du att hitta en cykeljacka för alla typer av omständigheter! Oavsett om du letar efter en vindjacka eller en fodrad vinterjacka kommer du att hitta det du söker bland våra produkter.

Olika typer av cykeljackor

Precis som jackor i allmänhet så kommer även cykeljackor i en rad olika utföranden. Allt från vindjackor till regnjackor och vinterjackor. Du kan enkelt i vårt filterval ta fram den cykeljacka som passar för just ditt ändamål. Precis som när det gäller all annan utomhusaktivitet i Norden så är jackan kanske det viktigaste plagget även vid cykling. Du bör alltid klä dig enligt lager-på-lager principen med någon typ av underställ närmst kroppen för att sedan bygga på med ett eller flera mellanlager och avsluta med en cykeljacka. Olika cykeljackor passar naturligtvis olika bra beroende på årstid och väderlek. Men vi tycker definitivt att tre olika cykeljackor borde finnas i varje cyklists garderob: Vindjacka, Regnjack och en tjockare vinterjacka.

Köp cykeljacka online hos TCM

Vi säljer cykeljackor för alla typer av cykling. Dessutom säljer vi bara kläder som vi själv skulle vilja använda, då kvalitetsvariationerna på cykelkläder är mycket stora. Vi har cykeljackor från kända kvalitetstillverkare som Specialized, BBB och Nalini.

Tillagd i varukorgen