1. Hem
  2. Cykeltillbehör
  3. Cykelverktyg

Cykelverktyg

Vi på TCMcykel.se erbjuder ett komplett sortiment av cykelverktyg från ledande tillverkare som UNIOR, Park Tool, BBB, Lezyne med flera.

Vi ställer höga krav på de verktyg vi använder och det återspeglas i vårt sortiment. Verktygen ska ha god passform, vara tillverkade i högkvalitativa material och vara slitstarka. Många av verktygen som vi säljer används av våra egna mekaniker i våra verkstäder, men vi erbjuder också verktyg för hemmafixaren.

Bortsett från standardverktygen kräver din cykel ofta olika specialverktyg för att göra vissa moment i servicen - är du osäker på vad du behöver och vad som passar dina ändamål är du alltid välkommen att kontakta oss för guidning och rådgivning!

Filter
Sortera på:
441 produkter
Du har sett 1 - 60 av 441 produkter

Cykelverktyg för alla ändamål

En grund för att din cykel ska hålla länge är att underhålla den! När det handlar om att mecka med cyklar så behövs en del standardverktyg, men även en del speciella cykelverktyg. Ett bra grundsortiment för att kunna utföra löpande underhåll på din cykel behöver inte kosta skjortan. Vi skulle rekommendera dig att alltid införskaffa ett multiverktyg innehållande de vanliga sexkantnycklarna (4-, 5- och 6mm). Detta kommer du att klara dig långt med. Det kan också vara bra att ha en pedalnyckel och däckavtagare.

Cykelverktyg för entusiasten

Vi har även sortimentet för dig som utför mer omfattande arbeten själv på din cykel. Oavsett om du behöver en vevarmsavdragare eller vevlagernyckel för DUB så kommer du att hitta det du söker hos oss! När du köper nya cykelverktyg behöver du säkerställa att verktygen passar dom standarder och fabrikat du har på just din cykel. Det finns en uppsjö av olika varumärken och olika standarder på cykelmarknaden. Detta betyder att det exempelvis inte finns någon universell vevlagernyckel som passar alla vevlager på marknaden. I våra produktnamn och produktbeskrivningar så anger vi dock vad verktygen passar till. Skulle du mot förmodan inte hitta rätt i denna djungel är du alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning.

Tillagd i varukorgen