1. Hem
  2. Cykeltillbehör
  3. Cykellås
  4. Vajerlås

Vajerlås

I vårt sortient av vajerlås hittar du ett brett utbud från kända kvalitetstillverkare som ABUS, BBB och AXA med flera. Ett vajerlås är i regel inte godkänt av försäkringsbolagen, men fungerar bra som extralås eller som ett smidigt sätt att tillfälligt låsa din cykel runt exempelvis en lyktstolpe medan du tar en fika på ett café.


Vajerlås finns både med traditionell låskolv och kombinationslås, så att enkelt själv kan välja vad som passar dig bäst.


Se alla typer av cykellås

Filter
Sortera på:
34 produkter
Du har sett 1 - 34 av 34 produkter

Vajerlås till cykel

Ett vajerlås är ett lätt och smidigt cykellås som fungerar utmärkt antingen som komplement till ett kraftigare SSF-Godkänt lås eller som ett tillfälligt lås om du bara ska lämna din cykel en kort stund för att uträtta ett ärende i en exempelvis en butik. Ett vajerlås passar även bra till barn. Detta för att barn oftast inte kan hantera tunga godkända lås själva när dom låser cyklen utanför skolan eller ishallen. Ur försäkringssynpunkt behöver det heller inte altid vara sämre att välja ett lås som inte är godkänt av SSF, särskilt inte om du har en gammal cykel som inte har ett så högt värde. Dessa cyklar brukar i vilket fall inte ersättas till något signifikant värde av försäkringsbolagen. Av denna anledning kan det rent av vara dumt att köpa ett dyrt godkänt lås.
Tillagd i varukorgen