Cykelglasögon

Cykelglasögon är en produkt med många viktiga och praktiska funktioner, dom skyddar mot såväl solens farliga UV-strålar, som mot regn och smuts, men även mot fartvinden så du slipper få tårar i ögonen när det går fort på vägen.

Det som kännetecknar ett par bra cykelglasögon är passform; man vill att glasögonen sitter på plats, även i stökig terräng i skogen, Lins; man vill ha en lins som skyddar mot de väderförhållanden man cyklar i, oavsett om det är strålande sol eller spöregnar och linsen ska också vara imfria så synen inte försämras när man svettas.

Vi på tcmcykel.se säljer kvalitetsglasögon från det franska varumärket Julbo.
Julbo kännetecknas av hållbarhet, toppresterande linser och snygg design. Julbo är ett stort märke på den övriga marknaden i Europa och nu vill vi få fler svenska idrottsutövare att upptäcka Julbo och deras toppresterande glasögon. på de flesta glasögon i Julbo's sortiement använder man sig av deras Photokromatiska lins. Photokromatiska linser är helt enkelt en lins som skiftar färg och styrka automatiskt utefter vad det är för väder. Detta betyder att du endast behöver en enda lins till dina glasögon, oavsett vilken tid på dygnet eller under vilka väderförhållanden du cyklar. Julbo's photokromatiska linser är de linser på marknaden som skiftar färg snabbast vilket gör att dessa fungerar optimalt även i skogen när man omväxlande kör i sol och skugga.
Julbo's photokromatiska glasögon har också bland de bästa priser på marknaden inom denna kategori, trots att man är ledande inom just detta.