Stormkök

Stormkök för små och stora smakupplevelser ute i naturen

Hos oss på TCMcykel.se hittar du ett stort utbud av stormkök från marknadsledande märken som Primus och Trangia. Stormköket är ett måste i varje friluftsmänniskas utrustning. Med ett smidigt kök blir det enkelt att laga god och enkel mat ute i naturen och alla vet ju att allt smakar bättre i naturen. Och med ett bra stormkök blir det inte ens särskilt svårt att åstadkomma en krämig pasta eller mustig gryta på utflykten. Oavsett om du letar efter ett ultralight stormkök, ett stormkök med kaffepanna eller ett stormkök stort nog för hela familjens mat kommer du garanterat att hitta det du söker i vårt sortiment. Vi har stormkök i alla storlekar och utföranden. Köp ditt stormkök till bästa pris online hos oss.

Filter
Filtrera: Återställ
148 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Stormkök

Hos TCM hittar du stormkök i alla varianter från kända kvalitetstillverkare som Trangia, Primus och Optimus. Stormkök finns i en del olika varianter och med olika bränslekällor, allt från gasdrivna till flytande bränslen och ved.

Olika typer av stormkökOm vikten och storleken på ditt stormkök är den avgörande faktorn så bör du välja produkt med detta som utgångspunkt. Du behöver även ta en funderare på vilken typ av bränsle som är lämpligt för just dina ändamål. Om du exempelvis primärt ska använda ditt friluftskök på vintern så kan det vara bra att välja ett kök som drivs av bränsle, som bensin eller fotogen, ditt kök kommer då klara av att brinna trots hård väderlek som blåst. Det finns även flerbränslekök som klarar av flera olika bränslekällor.

Ta hand om ditt stormkökEtt friluftskök behöver omvårdnad för att få ett långt liv. Med sunt förnuft kommer du långt. Matrester och och fett behöver torkas bort så snabbt som möjligt. Dom flesta kök kan rengöras med varmt vatten och diskmedel