1. Hem
  2. Husqvarna

Husqvarna

Filter
Sortera på:
165 produkter
Du har sett 1 - 60 av 165 produkter

Husqvarna tillverkar elcykel med kvalité

Husqvarna är varumärket som omfamnar sin historia men lever i framtiden. Med anor sedan 1896 finns en otrolig historia att berätta om denna innovativa producent. En gång i tiden tillverkade Husqvarna kanske de bästa standardcyklarna i hela världen, och sedan 2017 pågår nu en fullskalig satsning inom elcykel. Husqvarna står för kvalitet, användarvänlighet och pålitlighet. Attraktiva elcyklar som vi på TCM ser en enorm potential i. Vi har ett fördjupat samarbete med Husqvarna för att kunna ge dig de allra bästa förutsättningarna för att bli riktigt nöjd med ditt köp av en Husqvarna elcykel från TCMcykel.se.

Olika modeller av Husqvarna elcyklar

Oavsett om du söker en E-MTB eller en pendelcykel för vardagen så har Husqvarna en elcykel som passar. De enklaste varianterna heter Eco City och har ett utanpåliggande batteri monterat bakom sadelstolpen och passar bäst för vardagscykling eller enklare pendling. Sedan finns det finare vardags- och pendelcyklar som Gran City, Gran Tourer och Cross Tourer. Alla dessa finns både med hög ram och med låg ram, så att det passar alla typer av cyklister.

I kategorin el-mountainbike heter modellerna Hard Cross (HC), Light Cross (LC) samt Mountain Cross (MC). Av dessa är Hard Cross den som har mest fjädringsväg och tål tuffast tag. Denna kan likställas vid en eldriven enduro eller downhillcykel. Mountain Cross är mellanalternativet, med lika mycket fjädringsväg som på en vanlig trailcykel. Denna modell passar dig som vill ha en allroundcykel som ska klara det mesta, både uppför och nedför. Light Cross är som namnet antyder den lättaste E-MTB varianten i Husqvarnas sortiment. Här finner vi lika mycket eller lite mer fjädringsväg på en vanlig klassisk heldämpad cross country cykel, och detta är valet för dig som vill ha en snabb och lätt elcykel som du kan dundra runt med på de mer snabbrullade stigarna.

Ett test av elcykel från Husqvarna gjorde valet lätt

Det tog inte många minuter för oss på TCM att bestämma oss för att börja sälja Husqvarnas elcyklar efter att vi fick se och testa dem första gången. Det kändes rätt, och TCM och Husqvarna är en perfekt match på så många sätt. Cyklarna är välbyggda och gedigna, och andas kvalitet till rätt pris i varje detalj. De håller bra och med en e-bike från Husqvarna kan du alltid vara trygg med att du får en kvalitetscykel som du kan lita på.

Vi anställda på TCM trivs själva väldigt bra på Husqvarnas elcyklar, både mountainbikes för tränings och lek på och på city-varianterna och hybriderna för vardagscykling och pendling till jobb med mer. Cyklarna har bra komfort och pålitliga komponenter, med motorer från Shimano och Bosch. De håller rätt priser, och om något går sönder är det alltid tryggt att veta att Husqvarna har förstklassig support i alla lägen efter allt dom lärt sig från de andra branscherna de är verksamma i.

Tillagd i varukorgen