1. Hem
  2. Cykeltillbehör
  3. Cykelvagn & Barnsits
  4. Cykelvagn

Cykelvagn

Cykeln är ett fantastiskt transportmedel, och för att kunna ta med sina barn eller sin packning är ofta en cykelvagn den bästa lösningen. Det viktiga är då att vagnen är säker, håller hög kvalité och att den inte går sönder eller utsätter den eller det som transporteras i den för fara. Därför har alla våra cykelvagnar genomgått ordentliga tester, de har välbeprövade komponenter och en stabil konstruktion.


Vi har cykelvagnar i flera olika prisklasser och för olika användningsområden, allt för att du ska hitta den cykelvagn som passar just dig. Vagnarna passar med de vanligtvis medföljande fästena en stor mängd cykeltyper och med de extra fästena som säljs som tillbehör kan man anpassa dem för att passa ännu fler cyklar.

Filter
Sortera på:
28 produkter
Du har sett 1 - 28 av 28 produkter

Cykelvagn från TCM

På TCMcykel.se hittar du ett noga utvalt sortiment av cykelvagnar som håller hög kvalitet och högsta möjliga säkerhet! Vi säljer cykelvagnar från bland annat Hamax Thule som båda är kvalitetstillverkare av säkra och användarvänliga vagnar.

Vad ska jag tänka på vid köp av cykelvagn?

Ställ dig frågan vad vagnen ska användas till. Ska den transportera saker eller ska du skjutsa dina barn? Har du ett barn eller flera? Vi har cykelvagnar som är anpassade både för ett och för flera barn. Vissa vagnar kan även användas till annat än bara cykling. Exempelvis som vanlig barnvagn för löpning eller promenader, eller för skidåkning. Tänk igenom ditt köp och vad du kommer använda vagnen till så kommer du få massvis av glädje av din cykelvagn!
Tillagd i varukorgen