Filter
Sortera på:
0 produkter
Visar 1 - 0 av 0 produkter

Hitta rätt cykelhandtag till barn

Det finns många typer av handtag till barncyklar. Det första du behöver titta på för att se vilka som passar är bredden på handtagen. Om du har en liten barncykel med små handtag behöver du smala handtag, och om det är en ungdomscykel passar handtag för MTB. Det andra du behöver undersöka är växlarna på cykeln. Om cykeln har vridreglage till växeln behöver höger handtag vara lite kortare än vänster handtag, för att växelreglaget ska på plats. När du vet dessa två saker kan du komma fram till vilka handtag som passar.

Cykelhandtag i olika färger till barn

Handtag till barn och ungdomscyklar finns i många olika färger. Här hittar du cykelhandtag till barn i rosa, svart, brun, röd, blå, grön och många andra färger. Det gör att du kan matcha färgerna på din cykel, din hjälm eller bara välja din favoritfärg. Om handtagen blir smutsiga kan du göra ren dem med lite vanligt cykeltvättmedel för att dem ska få tillbaka sin ursprungliga färg.

Köp nya handtag till barncykel

Om handtagen på din barncykel börjar bli slitna kan du enkelt byta ut dem till ett par nya. Det finns många modeller att välja bland, men enklast är handtag som skruvas fast då dem är lättast att ta av och på. Det finns också modeller som limmas, samt modeller i gummi eller skumgummi som fastnar av sig själv. Var alltid noga med att sätta fast handtagen ordentligt oavsett vilken modell du väljer, så att de inte lossnar eller skruvar på sig när barnen cyklar.

Tillagd i varukorgen