Vintercykling

Vintercykling

Köp kläder, skor, accessoarer och tillbehör för vintercykling hos TCMcykel.se

Hos oss på TCMcykel.se hittar du alla tillbehör du behöver för vintercykling!

Skor för vintercykling

Ett par rejäla och varma cykelskor är oumbärligt för lyckad vintercykling. Hos oss hittar du varma och vattentåliga modeller från Specialized, Fizik och XLC. En riktigt bra vintercykelsko ska också vara lämplig att gå i och ge bra grepp på halt underlag.

Handskar, barmitts och varma accessoarer för vintercykling

Kalla händer vill man helst bara undvika - ett par rejäla och varma handskar kan vara det som avgör hur länge du kan hålla igång ute i skogen eller ute på vägarna. För att inte tala om hur jobbig resan till jobbet upplevs för dig som pendlar. För somliga är det stora problemet istället för varma händer - hitta en handske som funkar för dig och skapar optimala förhållanden. Kanske är en mellansäsongshandske det bästa alternativet för dig.

Jackor för vintercykling

Precis som jackor i allmänhet så kommer även cykeljackor i en rad olika utföranden. Allt från vindjackor till regnjackor och vinterjackor. Du kan enkelt i vårt filterval ta fram den cykeljacka som passar för just ditt ändamål. Precis som när det gäller all annan utomhusaktivitet i Norden så är jackan kanske det viktigaste plagget även vid cykling. Du bör alltid klä dig enligt lager-på-lager principen med någon typ av underställ närmst kroppen för att sedan bygga på med ett eller flera mellanlager och avsluta med en cykeljacka. Olika cykeljackor passar naturligtvis olika bra beroende på årstid och väderlek. Men vi tycker definitivt att tre olika cykeljackor borde finnas i varje cyklists garderob: Vindjacka, Regnjacka och en tjockare vinterjacka.

Cykla inomhus med en trainer från Elite, Tacx eller Saris
Om vintercykling utomhus inte är din grej är kanske en trainer istället det enda rätta träningsredskapet för dig. Med en trainer kan du hålla igång cyklingen över hela året, oberoende av väder och vind. En trainer är ett grymt hjälpmedel som hjälper dig samla tillryggalagda kilometrar och hålla igång farten i benen. Med hjälp av träningsprogram som Zwift kan du också race:a mot cyklister över hela världen, från ditt vardagsrum. Ett roligt och peppande sätt att hålla igång träningen.

Köp allt du behöver för vintercykling online hos TCM

Vi på TCMcykel.se har det du behöver för vinterns alla äventyr på cykeln. Håll dig varm och torr med rätt kläder och accessoarer och håll cykeln i fint skick med bra rengöringsmedel och oljor. Och för dig som helst stannar inne, investera i en bra trainer så tappar du inget vad gäller kondition eller styrka under vinterhalvåret.