Verkstaden

Boka tid i vår verkstad


I vår verksamhet finns även våra två verkstäder. I verkstäderna monterar och finjusterar vi alla cyklar som vi säljer, både online och i butik. Vi utför även service och reparationer.

Vår stora verkstad finns i anslutning till butiken i Tyresö. Här tar vi emot cyklar av alla fabrikat och modeller. Välkommen att boka tid i vårt digitala bokningssystem!

I anslutning till vårt webblager i Söderhamn finns vår lilla verkstad, här utför vi garantiarbeten på cyklar som är sålda av oss.


Tidsbokning Verkstaden Tyresö:

För frågor om service eller din bokning:

Tel: 08-798 84 72

Mail: info@tcmcykel.se


Tidsbokning Verkstaden Söderhamn:

Tel: 08-798 84 72

Mail: order@tcmcykel.se
TCMcykel - ditt Shimano Service Center

Oavsett om du använder din cykel som träningsredskap, till pendling eller för rekreation, så är tillförlitlig cykelservice helt avgörande för att du ska kunna njuta fullt ut av din cykel.


Om din cykel underhålls regelbundet av proffs blir den inte bara roligare och säkrare att cykla på - den kommer också att hålla mycket längre. Det gör att du dessutom minimerar risken för oförutsedda utgifter.


Varför Shimano Service Center?

På ett Shimano Service Center kan du alltid förvänta dig förstklassig service från de som kan din cykel bäst. Här behöver du aldrig oroa dig för brister i kvalitet, pålitlighet, kunskap eller säkerhet. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att ta hand om din cykel - därför gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa dig med det. Så fråga oss om vad som helst! Vår expertis finns här för dig - igen och igen och igen.


Vi erbjuder cykelservice i världsklass:

• Shimano-utbildade och certifierade mekaniker

• Shimano originaldelar

• Den senaste Shimano-tekniken