Metizo Dezign

Metizo Sele Med Handtag Svart

499 kr
I lager Leveranstid: 1-4 Vardagar
Butikssaldo
Butiken i Stockholm: Få kvar
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
Metizo Sele Med Handtag Svart Artikel nr: 9912

Metizoselen är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- & ryggkotor. Hunden har helt fria luft- och andningsvägar då selen inte trycker över hundens hals. Hunden har full rörelsefrihet i denna sele. De mjuka remmarna är justerbara. Metizoselen är till största delen fodrad. Spännet sitter vid sidan av hunden för att inte ge skav eller på annat sätt irritera hunden.

Det finns två koppelfästen, det ena sitter uppe på ryggen, det andra fram på bröstbenet. Om man använder det främre koppelfästet så får inte hunden samma kraft att dra framåt, vilket kan leda till att hunden drar mindre i kopplet. Det är enkelt att byta koppelinfästning under promenaden.

Metizoselen är designskyddad i EU och Norge. Det går bra att tvätta Metizoselen i tvättmaskinen på 30 grader med lite tvättmedel, ska tvättas i tvättpåse, hängtorkas. Om den är lättare smutsig kan den tvättas för hand i ljummet vatten med lite diskmedel.

För oss på TCMcykel.se är produktkvalitet och tillförlitlighet högsta prioritet. Därför har vi valt att jobba tillsammans med Metizo Dezign på våra hundtillbehör. Metizo Dezign är en Svensk tillverkare av kvalitetsprodukter för hundar. Alla Halsband, koppel och selar tillverkas och sys i deras egna verkstad i Linköping.

Storlekstabell: 


Mått runt bröstkorg


S            46 - 61 cm

M           59 - 80 cm

L            65 - 92 cm

XL          70 - 105 cm