POC

POC VPD System Back

1 790 kr 1 799 kr
I lager Leveranstid: 1-4 Vardagar
Butikssaldo
Butiken i Stockholm: Få kvar
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
POC VPD System Back Artikel nr: 13388

POC VPD System — Det mjuka ryggskyddet som hårdnar vid en krasch

Trött på varma, osköna ryggskydd? Då har du hittat rätt! POC VPD System Back är ett otroligt välventilerat mjukt ryggskydd som funkar lika bra varma sommardagar under cykeltröjan som under skidjackan på vintern. 

Skyddet märks knappt när det sitter på tack vare dess följsamhet och tunna design. Fästpunkterna för banden är flyttbara, så att alla ska kunna få det att sitta riktigt bekvämt oavsett kroppsform och storlek. Hela ryggytan är mycket välventilerad med många- och stora ventilationshål utan att för den sakens skull påverka säkerheten, vilket möjliggörs av POC's VPD padding.

POC VPD Padding
Den sköna känslan där man knappt märker att man har skyddet på sig trots den höga säkerheten är möjligt tack vare POC:s VPD padding. VPD-paddingen är mycket mjukt och följsamt ända tills dess att det träffas av ett slag. Då hårdnar skyddet blixtsnabbt, och dämpar och fördelar ut kraften över en stor yta för att på så sätt säkert skydda kroppsdelarna innanför. Riktigt smart och fantastiskt skönt!

Detaljer:
- Ett av marknadens skönaste ryggskydd
- Mjukt och mycket välventilerat
- Snygg design i diskret svart färg med vit POC-logga på ryggen
- Flyttbara- och ställbara axelband 
- Låg vikt och hög säkerhet tack vare POC's VPD material

Storlekar:
- S: Kroppslängd 150-165 cm
- M: Kroppslängd 165-180 cm
- L: Kroppslängd 180+ cm

Recensioner och frågor
Lämna en recension eller ställ en fråga
Skicka
Kommentarer (1)
5 1
  • Skrivet av: Magda Persson

    Införskaffade precis ett sånt här till sonen då han tröttnat på sitt från XXL. Kört med mitt i järvsö både på slalom och DH, och detta mjuka är som natt ocg dag mot sonens gamla lite billigare