Framtiden är här! Säg hej till världens mest sofistikerade system för Bike Fit! Retülfit är ett koncept för Bike Fit som bygger på Specializeds klassiska Body Geometrykoncept. Konceptet är vetenskapligt utformat och bygger helt och hållet på faktiska mätvärden utan godtycklighet.

Retülfit är den bästa investeringen för att göra din cykling snabbare, bekvämare, effektivare och roligare. Retülfit ger ett stort mervärde oavsett på vilken nivå du befinner dig, vilka mål du har och disciplin du kör.

En Retülfit hos oss på TCM genomförs alltid av certifierad personal som också är aktiva som cyklister …

När du genomför en Retülfit så går du tillsammans med någon av våra erfarna och utbildade medarbetare igenom din kropps förutsättningar och begränsningar, där vi till exempel genomför både rörlighets- och muskelanalys. Med detta som grund hittar vi den för dig mest optimala sittställningen. Därefter placeras 8 sensorer på din kropp så att vi med vår 3D-kamera kan analysera din sittställning och tramprörelse i detalj. Med dessa data som utgångspunkt kan vi successivt börja förändra din sittställning medans alla faktiska förändringar presenteras i realtid på vår skärm.

PRIS RETÜLFIT


Roadfit 2500kr
Aerobar 2800kr
Flatbar 2000kr


Kontakta oss
08- 798 84 72
info@tcmcykel.se