FOX KLÄDER TILL BRA PRIS HOS TCMCYKEL.SE

I mer än tre decennier har Fox skapat världens bästa motocross-utrustning som står emot väder och vind men också de enormt tuffa tävlingsförhållanden som kännetecknar motorsport. Företaget startade 1974 av Geoff Fox och har sedan dess jobbat efter målet att göra de bästa och mest tåliga motocrossprodukterna som går att köpa för pengar.

Streetwear, friluftskläder och cykelkläder


Idag har Fox ett brett sortiment av kläder, skydd och accessoarer för så väl motorcrossåkare, som för MTB- och downhillcyklister. Fox kläder är inte bara snygga och anpassade för extremsport utan funkar lika bra som streetwear och som friluftskläder.

Fox kläder klarar alla utmaningar


Fox kläder kommer i material som är slitstarka och noggrant framtagna för att klara de tuffa förhållanden som motorcross kräver. Trots det är de snygga nog att bära i vardagen. Inga kompromisser på varken funktion eller look. En stor anledning till Fox framgång beror på att de konsulterat proffsåkarna och ständigt levererat de krav som de ställt på material, form och funktion. Numer hittar man den karaktäristiska Fox head-logotypen på såväl de största åkarna inom motorcross som den engagerade mountainbike cyklisten, men också på kidsen vid skateboardrampen, på stan eller ute i skogen. Kläder från Fox klarar alla utmaningar.

Fox kläder – Det bästa valet i generationer


Än idag är Fox ett familjeägt företag med den andra generationen som driver företaget. Vi på TCMcykel.se gillar verkligen Fox produkter och har ett noga utvalt sortiment av kläder, hjälmar och accessoarer. Köp kläder från Fox hos TCMcykel.se för bra priser och snabba leveranser.