Corratec

2016 Corratec X-Vert 29:er LTD SE

10 790 kr 16 995 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Corratec,s X-Vert cyklar är kända och omtyckta för sin välutvecklade geometri och genomtänkta tekniska lösningar, dessutom alltid till ett riktigt bra pris! Corratec X-Vert 29:er LTD SE är inget undantag! Uppbyggd på en trippelt reducerad 7005 aluminiumram av mycket hög kvalitet...

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2016 Corratec X-Vert 29:er LTD SE Artikel nr: 1349

Corratec,s X-Vert cyklar är kända och omtyckta för sin välutvecklade geometri och genomtänkta tekniska lösningar, dessutom alltid till ett riktigt bra pris! Corratec X-Vert 29:er LTD SE är inget undantag! Uppbyggd på en trippelt reducerad 7005 aluminiumram av mycket hög kvalitet och med full 29" optimering i geometrin. Koniskt styrhuvud ger en sanslös stabilitet i fronten vilket är extra betydelsefullt på en 29:er. Fulldragna vajerhöljen och LPC kedjestag (ger extra utrymme mellan kedja och ram, tystare och bättre drivning) är andra fina detaljer. Med XT/SLX komponenter från Shimano och en magiskt följsam framgaffel från Manitou, toppat med Zzyzx Cross Attack SL hjulset med kapslade lager i naven, DT Swiss ekrar och lätta Zzyzx Disc TL Ready fälgar får du en riktig allätare med toppkänsla och grym design till helt rätt pengar!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec X-Vert, Aluminium 7005 tripplebutted, LPC, Heldragnra vajerhöljen, Tapered headtube, 6års rambrottsgaranti
Gaffel Manitou Marvel Comp AIR, Lockout från styret
Framhjul Zzyzx Cross Attack SL, tubeless ready
Bakhjul Zzyzx Cross Attack SL, tubeless ready
Framdäck Continental RaceKing 29x2,2
Bakdäck Continental RaceKing 29x2,2
Vevparti Shimano SLX
Framdrev 38/24t
Vevlager Shimano hollowtech II
Växelreglage Shimano SLX 2x10
Framväxel Shimano SLX
Bakväxel Shimano Deore XT
Kassett Shimano HG 50, 11/36t
Kedja Shimano SLX
Bromssystem Shimano BRM 615 160mm/180mm
Styre Zzyzx 6-Series alloy
Handtag/ Styrlinda Zzyzx Lock on
Styrstam Zzyzx 6-Series alloy
Sadel Corratec Team
Sadelstolpe Zzyzx 6-Series alloy

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)