Specialized

2017 Specialized Sirrus Elite REA

7 290 kr 8 990 kr
28''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butikslager: Få kvar

Specialized Sirrus Elite Disc är en perfekt cykel för träning, pendling och rekreationscykling. Komfortabel, lätt, styv och rolig att cykla på. Med den helt nyutvecklade Sirrus E5 Premium aluminiumramen och matchande framgaffel i carbon kan du lite på världsledande teknik i varje tramptag... (Läs mer under fliken "Produktbeskrivning")

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Specialized Sirrus Elite REA Artikel nr: 4887

Specialized Sirrus Elite Disc är en perfekt cykel för träning, pendling och rekreationscykling. Komfortabel, lätt, styv och rolig att cykla på. Med den helt nyutvecklade Sirrus E5 Premium aluminiumramen och matchande framgaffel i carbon kan du lite på världsledande teknik i varje tramptag! 2x9 växlar Shimano Sora, urstarka hydrauliska skivbromsar och toppat med superfina Axis Classic hjulset som är styva och starka. Sirrus Elite är utrustad med en komponentstandard som håller måttet även för den frekventa användaren. Specialized Sirrus står för komfort, sportighet och flexibilitet. Med en Sirrus får du en cykel som fungerar utmärkt för såväl pendling som motionscykling. Utrusta den efter din livsstil och dina behov med tex stänkskärmar och pakethållare, alla tänkbara fästpunkter finns förberedda i ramen. Helt enkelt en väldigt bra cykel!

Köp din nya Specialized av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp, din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelparner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Specialized E5 Premium Aluminum, Fitness Geometry, fully-manipulated butted tubing w/smooth welds, internal cable routing, tapered/integrated headset, post disc mount, Plug + Play fender mount
Gaffel FACT carbon fiber, alloy steerer/crown, Zertz inserts, post disc mount, Plug + Play fender mount
Framhjul Axis Sport Deep
Bakhjul Axis Sport Deep
Framdäck Espoir Sport Reflect, 700x30mm, 60TPI, double BlackBelt protection
Bakdäck Espoir Sport Reflect, 700x30mm, 60TPI, double BlackBelt protection
Vevparti FSA Gossamer Pro, forged aluminum, MegaExo, sub compact
Framdrev 48/32T w/chainguard
Vevlager FSA MegaExo
Växelreglage microSHIFT flatbar road, 9-speed
Framväxel Shimano Sora, 9-speed
Bakväxel Shimano Sora, GS cage, 9-speed
Kassett Shimano, 9-speed, 11-34t
Kedja SRAM PC-971 w/PowerLink
Bromssystem Shimano M315 hydraulic disc, resin pads, 160mm rotor
Styre Specialized, double-butted alloy, 9-degree backsweep, 31.8mm
Handtag/ Styrlinda Specialized Body Geometry Targa, lock-on, integrated bar ends
Styrstam Specialized Flowset, integrated, 3D forged alloy, 4-bolt, 12-degree rise, 31.8mm clamp
Sadel Canopy Sport, steel rails
Sadelstolpe Alloy, 2-bolt, micro-adjust, 25mm offset, 27.2mm

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras.

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Specialized i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi erbjuder en enklare BikeFit i samband med leveransen. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet ingår också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Specialized levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *5 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren.)


Bromstyp: Skivbroms
Material: Carbon
Hjulstorlek: 28''