Specialized

2017 Specialized Sirrus Sport

6 990 kr 7 590 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Specialized Sirrus Sport är en perfekt cykel för träning, pendling och rekreationscykling. Komfortabel, lätt, styv och rolig att cykla på. Med den helt nyutvecklade Sirrus A1 Premium aluminiumramen och matchande framgaffel i carbon kan du lite på världsledande teknik i varje tramptag... (Läs mer under fliken "Produktbeskrivning")

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Specialized Sirrus Sport Artikel nr: 1174

Specialized Sirrus Sport är en perfekt cykel för träning, pendling och rekreationscykling. Komfortabel, lätt, styv och rolig att cykla på. Med den helt nyutvecklade Sirrus A1 Premium aluminiumramen och matchande framgaffel i carbon kan du lite på världsledande teknik i varje tramptag! 2x9 växlar Shimano, urstarka hydrauliska skivbromsar och kvalitativa hjul som är styva och starka. Sirrus Sport är utrustad med en komponentstandard som håller måttet även för den frekventa användaren som kör måttliga sträckor. Specialized Sirrus står för komfort, sportighet och flexibilitet. Med en Sirrus får du en cykel som fungerar utmärkt för såväl pendling som motionscykling. Utrusta den efter din livsstil och dina behov med tex stänkskärmar och pakethållare, alla tänkbara fästpunkter finns förberedda i ramen. Helt enkelt en väldigt bra cykel!

Köp din nya Specialized av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp, din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelparner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Specialized A1 Premium Aluminum, Fitness Geometry, fully-manipulated butted tubing, integrated lower bearing, fender/rack mounts
Gaffel FACT carbon fiber, alloy steerer/crown, post mount disc, Plug + Play fender mount
Fälgar Disc, 6061 aluminum double-wall
Framnav Shimano Center Lock, disc QR, 32h
Baknav Shimano Center Lock, disc, 10x135mm QR, 32h
Framdäck Nimbus Reflect, 700x32mm, 26TPI, Flak Jacket protection
Bakdäck Nimbus Reflect, 700x32mm, 26TPI, Flak Jacket protection
Vevparti FSA Vero, forged alloy, sub compact, 110mm BCD spider
Framdrev 48/32T w/chainguard
Vevlager BB-7420STw/Bolts w/RPM logo
Växelreglage microSHIFT flatbar road, 9-speed
Framväxel microSHIFT R9, 31.8mm clamp, 9-speed, road double
Bakväxel Shimano Alivio, 9-speed
Kassett Shimano, 9-speed, 11-34t
Kedja KMC X9, 9-speed w/reusable MissingLink
Bromssystem Shimano M315 hydraulic disc, resin pads, 160mm rotor
Styre Specialized, double-butted alloy, 9-degree backsweep, 31.8mm
Handtag/ Styrlinda Specialized Body Geometry Targa, lock-on
Styrstam Alloy, 4-bolt, 7-degree rise, 31.8mm clamp
Sadel Canopy Sport, steel rails
Sadelstolpe Alloy, 12mm offset, 2-bolt clamp, 27.2mm

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP


För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras.

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Specialized i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi erbjuder en enklare BikeFit i samband med leveransen. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet ingår också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Specialized levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *5 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren.)