Corratec

2017 Corratec Shape SH 1

10 990 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Corratec Shape SH1 är en lätt och smidig allroundcykel uppbyggd på en dubbelreducerad aluminiumram med en geometri som gör den snabb och lättmanövrerad. 8 växlar Shimano Alfine som sitter inkapslade i baknavet samt skivbromsar med hydraulik ger pålitlig teknologi som fungerar året runt...

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Corratec Shape SH 1 Artikel nr: 1085

Corratec Shape SH1 är en lätt och smidig allroundcykel uppbyggd på en dubbelreducerad aluminiumram med en geometri som gör den snabb och lättmanövrerad. 8 växlar Shimano Alfine som sitter inkapslade i baknavet samt skivbromsar med hydraulik ger pålitlig teknologi som fungerar året runt. Ramen har fästen för montering av tex stänkskärmar och pakethållare. Superstarka hjul och Continental däck med ett av marknadens bästa punkteringsskydd.

-Sport geometri anpassad för rakt styre, ger en snabb, pålitlig och säker cykling.

- Skivbromsar för maximal kontroll.

- Shape SH1 är utrustad med alla infästningspunkter du behöver för tillbehör som skärmar och pakethållare.

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec Shape SH1 Disc
Gaffel Corratec SH Disc
Bakväxel Shimano Alfine 8s
Växelreglage Shimano Alfine 8s Rapidfire
Bromssystem Shimano M315 180mm/160mm
Vevparti Shimano Alfine
Framdrev 39T
Kassett Shimano Alfine 18T
Kedja Shimano HG54 DEORE
Hjulset ZZYZX 700c Disc/Alfine 8s
Däck Continental Sport Contact 37mm
Sadel Corratec Sport Saddle incl. Steel Rails
Sadelstolpe ZZYZX Twin Bolt Alloy
Styrstam ZZYZX 6 Series 3D
Styre ZZYZX Alloy Flat Bar


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Senast sedda produkterna