Corratec

2017 Corratec C29er Trekking One Alfine 11S Gent

15 990 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Corratec C29er Trekking är en närmast kultförklarad modell på bla den Tyska marknaden. Varför? , jo för det är en så vansinnigt härlig cykel att åka på! De enorma 29" ballongdäcken vill liksom aldrig sluta rulla när de väl satt igång. Cykeln är lätt och trevlig i sin karaktär och har en mycket komplett utrustningsnivå...

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Corratec C29er Trekking One Alfine 11S Gent Artikel nr: 1102

Corratec C29er Trekking är en närmast kultförklarad modell på bla den Tyska marknaden. Varför? , jo för det är en så vansinnigt härlig cykel att åka på! De enorma 29" ballongdäcken vill liksom aldrig sluta rulla när de väl satt igång. Cykeln är lätt och trevlig i sin karaktär och har en mycket komplett utrustningsnivå. Med den stora luftkammaren i däcken blir också komforten mycket god. Corratec C29er Trekking One är cykeln för dig som vill ha en grymt pålitlig och komfortabel cykel med bra rull! 11 inbyggda shimanoväxlar av bästa klass, hydrauliska skivbromsar, kevlarförstärkta ballongdäck, navgeneratordriven belysning med stedy funktion både fram och bak mm. Byt till en Corratec du också! Vikt på komplett cykel i storlek 48cm är ca: 15,5kg

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec C29er ONE Disc
Gaffel Corratec C29er Disc
Växelreglage Alfine 11s Rapidfire
Bromssystem Shimano M315 180mm/160mm
Vevparti Shimano Alfine
Framdrev 39T
Kassett Alfine 20T
Kedja Shimano HG54 DEORE
Hjulset ZZYZX 29er Disc, Alfine 11s/3D37 Dynamo
Däck Continental Cruise Contact 2.2
Sadel Corratec Classic Leather Saddle
Sadelstolpe ZZYZX Twin Bolt Suspension
Styrstam ZZYZX 6 Series 3D
Styre ZZYZX 2015 Trekking 640
Belysning AXA Blue Line 30-T


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Senast sedda produkterna