Carrier Hundfoder

I vårt sortiment av hundfoder hittar du produkter från Carrier.


Carrier Hundfoder är en Svensk tillverkare av premiumfoder till hundar av alla raser. I Carriers sortiment kommer du alltid hitta ett foder som passar just din hunds behov, oavsett om du letar valp- eller Seniorfoder, eller har en kräsen hund eller en allätare så finns ett foder för dig från Carrier. Alla olika fodersorter är tillverkade av högkvalitativa råvaror som är både smakliga och har hög smältbarhet. Sammansättningen av Carriers hundfoder är noga beräknat och fyller de krav som ställs på varje enskilt foder.


Se all våra produkter från Carrier

Filter
Filtrera: Återställ
20 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Carrier Hundfoder

I Carrier Hundfoder utbudet finns foder för såväl den mest aktiva jakthunden som den lugnaste sällskapshunden. Alla olika fodersorter består av högkvalitativa råvaror som har en hög smältbarhet och god smak. Carrier är ett mycket prisvärt foder sett till den kvalité du får. Bortsett från det så är fodret även Svensktillverkat vilket besparar vårt klimat. Fodret finns som både 15- och 4kg förpackning för att passa alla olika rasers konsumtionstakt. För sällskapshunden passar Carrier Original eller Carrier Regular utmärkt. Om din sällskapshund är relativt inaktiv så klarar den sig på Originalfodret. Har du en aktiv sällskapshund skulle vi istället rekommendera Regularfodret. För jakt- drag eller den aktiva brukshunden kan du med fördel välja Super Premium eller Lamm/Ris, Lax/Ris, Kyckling/Ris.

Vissa hundar har som bekant en mer känslig mage, där brukar vi till att börja med rekommendera Lamm och Ris-fodret. Om detta foder inte avhjälper problemet så är det någon av de spannmålsfria varianterna som gäller. Dessa foder är generellt sätt väldigt snälla mot hundens mage. Ett spannmålsfritt foder är dyrare än ett standardfoder, men ibland finns inget val! Näringstabeller finns angivet i våra produktbeskrivningar, där hittar du även doseringstabell!