Corratec

2020 Corratec 8-Speed

9 290 kr 9 590 kr
I lager Leveranstid: 1-4 Vardagar
Butikssaldo
Butiken i Stockholm: Få kvar
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
Ramstorlek
50cm 55cm 60cm
Kroppslängd (cm)
164-177 175-185 184-196

Alltid fri frakt över 600:-
2020 Corratec 8-Speed Artikel nr: 8321

2020 Corratec 8-Speed är en flexibel och bekväm cykel av ypperlig kvalitet som passar utmärkt i staden såväl som på landet. Uppbyggd på en lätt aluminiumram och fullt utrustad med bla stöd, skärmar, belysning och pakethållare. Belysningen drivs av en generator som sitter inbyggd i framnavet, tillverkad av Shimano. Schwalbe däck med punkteringsskydd och reflekterande däcksidor. Bekväm sadel och en sadelstolpe med fjädring för bästa komfort.

8 driftsäkra Shimanoväxlar av god kvalitet och hydrauliska skivbromsar för säker bromskraft i alla väder. En väldigt stabil och styv ram ger optimal balans och kraftöverföring i cykeln. Fjädrad framgaffel för bättre komfort och framkomlighet. En komplett cykel av mycket god kvalitet och med moderna lösningar, detta till ett pressat pris!

Corratec är en av Tyskland,s ledande cykelproducenter. Cyklarna utvecklas, designas och tillverkas i Fabriken som ligger i hjärtat av Bavariadistriktet. Corratec grundades 1990 och har historiskt mest riktat sig mot sport och tävlingscyklar. De senaste 10 åren har man dock breddat sitt sortiment med moderna, effektiva och kvalitativa cyklar mot vardagscyklisten. Corratec säljs idag i ett 50-tal länder över hela världen.

• Designad för att ge cyklisten hög komfort utan att tappa trampeffektivitet.
• Överdimensionerat undre ramrör för maximal styvhet och direkt kraftöverföring.
• Navgeneratordriven ledbelysning fram och bak med accu funktion så de lyser även när du stannar.
• Shimano levererar plikttrogen växling, mil efter mil. 8 växlar.
• Hydrauliska skivbromsar (ej fotbroms).
• Komplett utrustad med SKS skärmar, Racktime pakethållare, AXA ledbelysning, ringklocka, stöd och reflexer.
• Justerbar styrstam ger stor justermån för styrhöjd och sittposition.
• Dämpad framgaffel och sadelstolpe ger fin komfort och skonar cyklisten från stötar och vibrationer.
• Vikt från 16,3 kg

Köp din nya 2020 Corratec 8-Speed av oss på TCMcykel.se så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCMcykel.se

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec Trekking 8 Speed 6061 PG Alloy
Gaffel Zoom 730 AMS 50mm Travel
Bakväxel Shimano Nexus 8
Växelreglage Shimano Nexus Revo
Bromssystem Shimano MT200
Vevparti SR Suntour SCX-S38 38T
Framdrev 38T
Kassett Shimano Nexus 21T
Kedja KMC Z1
Hjulset Zzyzx Trekking
Däck Schwalbe Streetpack 42-622. Reflexsidor och punkteringsskydd.
Sadel Selle Royal Milo Plus
Sadelstolpe ZZYZX Suspension Seatpost
Styrstam ZZYZX SL Alloy Stem
Styre ZZYZX Trekking Handlebar
Belysning AXA Blue Line 30 Lux. Navgenerator
Pakethållare Racktime Foldit Adjustable


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Hydraulisk skivbroms
Dämpning: Framdämpad
Rammaterial: Aluminium