Cannondale

2020 Cannondale Treadwell 2

8 690 kr
I lager Leveranstid: 1-4 Vardagar
Butikssaldo
Butiken i Stockholm: Få kvar
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
Ramstorlek S M L

Kroppslängd (cm) 158-170 168-177 177-188


2020 Cannondale Treadwell 2 Artikel nr: 8555

2020 Cannondale Treadwell 2 är kanske något vi skulle säga en av de modernaste klassiska cyklarna, men samtidigt kanske också något helt nytt på marknaden. Vad som gör Treadwell svår att placera in i ett specifikt fack är att den likt en snabb hybrid har en fin och lätt aluminiumram samtidigt som den har en gravelcykels utväxling med enkelklinga fram, skivbromsar, och ovanpå detta 650hjul med 47mm däck. Ja, vi håller med, lika svårdefiniebar som lätt att gilla. Men vi kan inte annat än konstatera annat än att punkterna ovan ger en komfortabel, underhållsfri och prisvärd cykel.

Ramen är tillverkad i aluminium för att få cykeln så lätt som möjligt utan att kosta en förmögenhet och finns både som herr och damvariant. 650hjulen med 47mm däck gör den här cykeln närmast glider fram, och med lågt däcktryck blir hjulen om möjligt ännu mer stötupptagande. Det här är en perfekt cykel för dig som vill ha högsta möjliga komfort, minsta möjliga underhåll. Eller varför inte som ballaste junioråket i kvarteret?

• En trendig och modern standardcykel i högsta kvalitet som är fint utrustad.  
• 650hjul som ger trendigt utseende och fin komfort.
• 1X9 lättanvända växlar från Shimano.
• Hydrauliska Skivbromsar.
• Trendig design.
• Vikt ca 12 kg.
• En optimal cykel för dig som vill ha något till affären, stranden oavsett om det är asfalt eller grus dit, till jobbet, skolan ja till det mesta.


Köp din nya Cannondale Treadwell av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker. Du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram All-New, SmartForm C3 Alloy, Ride-Easy low-standover geometry, Straightshot hidden cable routing, Urban Armor frame bumpers, flat mount disc, rack/fender mounts
Gaffel All-New, SmartForm C3 Alloy blades, 1-1/8" steerer, OutFront offset, flat mount disc, mid-blade mounts
Fälgar Cannondale, double wall, 32h
Framnav Sealed Alloy Disc, 12x100
Baknav Sealed Alloy Disc, Urban 5mm hex skewers
Framdäck Maxxis DTR-1, 650b x 47c
Bakdäck Maxxis DTR-1, 650b x 47c
Vevparti Prowheel, 38T
Framdrev 38T
Vevlager Cartridge Sealed
Växelreglage Shimano Altus, 9-speed
Framväxel Shimano Altus, 9-speed
Bakväxel Shimano Altus
Kassett Sunrace, 11-36, 9-speed
Kedja KMC X9, 9-speed
Bromssystem Tektro HD-R280 hydraulic disc
Styre Cannondale Cruise Control riser, 6061 alloy, 31.8mm clamp, 15-degree backsweep, 740mm width
Handtag/ Styrlinda Cannondale Comfort
Styrstam Cannondale 3 with Intellimount, alloy, 31.8mm clamp
Sadel Cannondale Treadwell, 170mm, steel rails
Sadelstolpe Alloy, 31.6 x 350mm

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP


För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras.

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya cykel i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi erbjuder en enklare BikeFit i samband med leveransen. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet ingår också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren.)


Rammaterial: Aluminium
Bromstyp: Hydraulisk skivbroms