Fysiska butiken

Låt oss hjälpa dig välja din nya cykel!

Vi på TCM har huserat i Tyresö sedan 1998 med samma ägare som aktivt närvarande i verksamheten. Vi har ett stort sortiment av alla möjliga olika cykeltyper för alla möjliga olika behov. Sortimentet i kombination med vår erfarenhet, kunskap, kärlek och passion för cyklar tror vi gör oss till en ”matchmaker” i världsklass.

Med vårt stora sortiment av tillbehör kan vi också hjälpa till med allt från säkerhet och belysning till de senaste lycratightsen. Vi har all tänkbar utrustning som gör cyklingen praktiskt njutbar, på det sätt just du vill.Våra kategorier av cyklar:

• Standardcykel (motion)

• Elcykel (pendling/motion)

• Barn & junior cykel (motion/lek)

• Hybrid (motion/pendling med vanligt styre)

• Cyklocross (motion/tävling/pendling med bockstyre)

• Landsväg (motion/tävling)

• Mountainbike (motion/tävling)

• Dirt/BMX (motion/livsstil)

• Tandem (motion)

Några av våra största varumärken inom cyklar är Corratec, Specialized, Marvil, Svea och Batavus. Våra tillbehör kommer bland annat från POC, Specialized, Continental, Garmin, American Classic och PowerBar. Vårt sortiment är valt med omsorg där kvalitet och funktionalitet är våra viktigaste urvalskriterier. Välkommen till vår fysiska butik - fullproppad med inspiration, cyklar, tillbehör och kompetens på Industrivägen 6 i Tyresö.


Egen verkstad

Välkommen att lämna in din cykel till oss på service och/eller reparation. Kontakta oss gärna om du har funderingar kring service och verkstadsjobb!


Bike Fit

Framtiden är här! Säg hej till världens mest sofistikerade system för Bike Fit! Retülfit är ettkoncept för Bike Fit som bygger på Specializeds klassiska Body Geometrykoncept. Konceptetär vetenskapligt utformat och bygger helt och hållet faktiska mätvärden utan godtycklighet.

Retülfit är den bästa investeringen du kan göra för att göra din cykling snabbare, bekvämare,effektivare och roligare. Retülfit ger ett stort mervärde oavsett på vilken nivå du befinner dig,vilka mål du har och disciplin du kör.

En Retülfit hos oss på TCM genomförs alltid av certifierad personal som också är aktiva somcyklister …

När du genomför en Retülfit så går du tillsammans med någon av våra erfarna och utbildademedarbetare igenom din kropps förutsättningar och begränsningar, där vi till exempelgenomför både rörlighets- och muskelanalys. Med detta som grund hittar vi den för dig mestoptimala sittställningen. Därefter placeras 8 sensorer på din kropp så att vi med vår 3D-kamera kan analysera din sittställning och tramprörelse i detalj. Med dessa data somutgångspunkt kan vi successivt börja förändra din sittställning medans alla faktiskaförändringar presenteras i realtid på vår skärm.

Läs mer om Retülfit på https://www.retul.com/.ÖPPETTIDER I FYSISKA BUTIKEN:

Mars-Oktober
Vard 10-19
Lörd 10-16
Söndagsöppet under vissa perioder, se öppettider längst ner på startsidan.

November-Februari
Vard 11-18
Lörd 10-14
Sön Stängt