Batavus

2018 Batavus Stratos E-go Herr

13 990 kr 16 990 kr
Lagerstatus: Finns i lager Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)

Med Stratos E-Go® får du en cykel med sportig och elegant design. Den är lackad i en exklusiv matt lack, med eleganta och moderna detaljer i koppar och brunt. Cykeln levereras komplett med belysning, lås, skärmar, stöd och pakethållare. Med en elcykel kan du snabbt och enkelt ta dig till

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2018 Batavus Stratos E-go Herr Artikel nr: 1130

Med Stratos E-Go® får du en cykel med sportig och elegant design. Den är lackad i en exklusiv matt lack, med eleganta och moderna detaljer i koppar och brunt. Cykeln levereras komplett med belysning, lås, skärmar, stöd och pakethållare. Med en elcykel kan du snabbt och enkelt ta dig till och från jobbet utan att vara svettig när du anländer. Modellen har motorn i framhjulet och en display med 5 olika assistanslägen, du kan alltid få så mycket hjälp som du behöver. Om du vill ha extra hjälp på resan, så kan du använda Power assist som ger extra kraft, till exempel, när du cyklar brant uppför. Dessutom har modellen Walk Assist, vilket gör det lättare att dra cykeln då den drar sin egen vikt om du tex ska leda den uppför en trappa med rullramp.

Stratos E-Go® är uppbyggd kring Batavus E-motion teknologi, som är ett stabilt och kraftfullt system med en användarvänlig display. Cykeln levereras med ett 400 Wh batteri som ger dig en bra assistans upp till 90km. Med Stratos E-Go® får du en sportig och modern elcykel, vilket gör det lätt att komma fram utan att vara utmattad för resten av dagens sysslor.

Motor: Batavus E-Go 250W. 25km/h

Batteri: Batavus 400Wh

Garanti: 3 års garanti på motor, batteri och kablage om du registrerar din elcykel på www.vartex.se efter köpet.
10 års rambrottsgaranti.

Batavus elcyklar har vunnit flertalet produkttester såväl som Svenska cykelfrämjandets långtidstest av elcyklar.

HTML Table Caption
Specifikationer
Batteri11Ah/400Wh/36V
Motorkraft25 Nm
RamBatavus Stratos, aluminium
VäxelsystemShimano Nexus 7
FrambromsRullbroms
BakbromsFotbroms
StyreBatavus, aluminium
HandtagLäder
SadelSelle Royal
LåsAXA Solid
StödAluminium
Vikt20kg ex. batteri
Batteriets vikt3kg

Senast sedda produkterna