Corratec

2017 Corratec E-Power C29er Trekking Perf. 500Wh

28 990 kr 31 990 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)

Electrifying! Utrustad med en kraftfull Boschmotor, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Njut av designen och den atletiska cykelupplevelsen hos Corratec E-Power C29er Trekking Perf. En mycket komfortabel elcykel som är fantastiskt härlig att susa fram på!!!

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Corratec E-Power C29er Trekking Perf. 500Wh Artikel nr: 1073

Electrifying! Utrustad med en kraftfull Boschmotor, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Njut av designen och den atletiska cykelupplevelsen hos Corratec E-Power C29er Trekking Perf.
En mycket komfortabel elcykel som är fantastiskt härlig att susa fram på!!!

Motor: Bosch Performance. 25km/h

Batteri: Bosch Powerpack 500Wh

• Corratec Fusion tube har utnyttjats för att skapa en semi-integrerad batteri-infästning. Fortfarande styvare, starkare och mer robust än ett vanligt ramrör.

• Starkt och styvt koniskt styrhuvud

• Corratec,s unika motorkåpa skyddar mot väder och vind.

Det finns väldigt mycket att säga om Bosch e-bike teknologi. Oslagbar kvalitet, lång räckvidd (upp till 20 mil), snabb laddning (2,5-4,5 timme), många laddcykler, fantastisk assistans utan ryck, låg tyngdpunkt mm. Vår vanligaste kund på en elcykel med Bosch teknologi är en kund som köper sin andra elcykel och efterfrågar bättre kvalitet och teknologi. Men självklart måste man ju inte göra misstaget att köpa för billigt som förstagångsköpare heller! Rådfråga gärna oss på TCM inför ditt val av elcykel.

HTML Table Caption
Specifikationer
Motor Bosch Performance
Batteri Bosch Powerpack 500Wh
Ram Corratec E-Power 29er, aluminium, Fushion tube Tech
Gaffel E-Power 29er Disc
Bakväxel Alfine Chain Tensioner
Växelreglage Alfine 8s Rapidfire
Bromssystem Shimano M315 180mm/160mm
Vevparti Bosch Crank
Framdrev Bosch Original
Kassett Alfine 18T
Kedja KMC X9E
Hjulset ZZYZX 29er Disc Alfine 8s 36H
Däck Continental Cruise Contact 2.2
Sadel Corratec Trekking Saddle
Sadelstolpe ZZYZX Suspension
Styrstam ZZYZX 6 Series 3D Forged
Styre ZZYZX 2015 Trekking 640
Belysning AXA Blue Line 30 30 Lux 6 Volt DC


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Senast sedda produkterna