Batavus

2017 Batavus Torino E-go Dam

13 990 kr 16 990 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Batavus Torino E-Go® är en kvalitativ elcykel till ett överkomligt pris, som kan användas både för långa och korta resor. Med en elcykel kan du snabbt och enkelt ta dig till och från jobbet utan att vara svettig när du anländer. Modellen har motorn i framhjulet och en display med 5 olika assistanslägen...

Finns även som:
  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Batavus Torino E-go Dam Artikel nr: 1479

Batavus Torino E-Go® är en kvalitativ elcykel till ett överkomligt pris, som kan användas både för långa och korta resor. Med en elcykel kan du snabbt och enkelt ta dig till och från jobbet utan att vara svettig när du anländer. Modellen har motorn i framhjulet och en display med 5 olika assistanslägen, du kan alltid få så mycket hjälp som du behöver, under alla förhållanden. Om du vill ha extra mycket hjälp på resan så kan du använda Power assist som ger extra kraft, till exempel, när du cyklar brant uppför. Dessutom har modellen Walk Assist, vilket gör det lättare att dra cykeln då den drar sin egen vikt om du tex ska leda den uppför en trappa.

Torino E-Go® är uppbyggd kring Batavus E-motion teknologi, som är ett stabilt och kraftfullt system med en användarvänlig display. Cykeln levereras med ett 417 Wh batteri som ger dig en bra assistans upp till 90km. Med Torino E-Go® får du en stadig och praktisk elcykel. Cykeln är utrustad med en stor och rymlig korg, tack vare det smarta rattlåset går det utmärkt att lasta tungt utan att cykeln välter. Displayen är enkel att använda och lätt att läsa. Ramens låga insteg gör det lätt att kliva på och av.

Motor: Batavus E-Go 250W. 25km/h

Batteri: Batavus 417Wh

Laddtid: ca 3,5 tim från 0-100%

Garanti: 3 års garanti på motor, batteri och kablage om du registrerar din elcykel på www.vartex.se efter köpet.
10 års rambrottsgaranti.

Batavus elcyklar har vunnit flertalet produkttester såväl som Svenska cykelfrämjandets långtidstest av elcyklar.

Specifikationer
Batteri11Ah/396Wh/36V
Motorkraft25 Nm
RamBatavus Torino, aluminium
VäxelsystemShimano Nexus 7
FrambromsRullbroms
BakbromsFotbroms
StyreBatavus, aluminium
HandtagLäder
SadelSelle Royal
LåsAxa Defender
StödAluminium
Vikt22kg ex. batteri
Batteriets vikt3kg


HTML Table Caption

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. På elsystemet, motor, display, batteri och kablage erbjuder vi hela *3 års garanti.Batavus elcyklar levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *10 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. En registrering samt en årlig service med stämpel av aukt Batavusverkstad krävs för att erhålla 3 års garantin. Batteriet tappar ca 7-10% kapacitet per år, detta ses som normalt och täcks inte av garantin. Batteriet måste underhållsladdas under perioder då cykeln inte används.)


KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Batavus elcykel i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. På elsystemet, motor, display, batteri och kablage erbjuder vi hela *3 års garanti. Batavus elcyklar levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *10 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. En registrering samt en årlig service med stämpel av aukt Batavusverkstad krävs för att erhålla 3 års garantin. Batteriet tappar ca 7-10% kapacitet per år, detta ses som normalt och täcks inte av garantin. Batteriet måste underhållsladdas under perioder då cykeln inte används.)


Senast sedda produkterna