Corratec

2018 Corratec E-Power X-Vert 29er Performane 500wh

29 990 kr
29''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butiken i Stockholm: Få kvar
2018 Corratec E-Power X-Vert 29er Performane 500wh Artikel nr: 3232

Electrifying! Utrustad med en kraftfull Boschmotor, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Njut av den slimmade designen och den atletiska cykelupplevelsen hos 2018 Corratec E-Power X-Vert 29er Performance. Begåvad med Bosch pigga Performancemotor som har ett vridmoment på hela 63 Nm! Utrustad med Continental 2,4" breda däck, Shimano XT växel och en Suntour XCM Air gaffel med 100mm fjädringsväg och lockout från styret! Bosch största 500wh batteri ger tillräckligt med kräm för många timmars nöje. Starka hydrauliska Tektro skivbromsar och stryktåliga Zzyzx komponenter ger en säker och användarvänlig produkt som räcker länge. Du reglerar enkelt hur mycket extra kraft du vill ha från motorn via ett reglage placerat bredvid ena handtaget. Du ser assistansnivå, batteristatus, hastighet, sträcka, tid mm på den medföljande Boschdatorn. Motorn reagerar proportionsenligt på den mängd kraft du lägger på pedalerna, ju mer kraft du lägger ut desto mer kraft genererar motorn. Helt integrerat batteri ger en ren design och skyddar kontaktpunkten mot smuts och väta. Vår mest sålda el-MTB under 2017!

Motor: Bosch Performance 250W, 25km/h
Batteri: Bosch Powertube 500Wh, helt integrerat i ramen, låsbart och enkelt avtagbart för tex laddning.
Rammaterial: Aluminium 6061 PG
Laddtid: Ca 3,5 timmar för ett helt tomt batteri
Vikt: Ca 22 kg för en komplett cykel inkl batteri

Kontakta gärna oss på TCM för tips och råd inför ditt val av elcykel.

• Corratec Shadow Edge Tube teknologi har utnyttjats för att skapa en optimerad infästning för det helt integrerade
   batteriet. Fortfarande styvare, starkare och mer robust än ett vanligt ramrör. Designen möjliggör också att bättre
   kunna skydda batteri och elektronik mot smuts och fukt.
• Starkt och styvt koniskt styrhuvud.
• Corratec,s unika skyddskåpor skyddar motorn mot väder och vind, samtidigt ger de cykeln en komplett design.
• Corratec,s patenterade infästning för batteriet gör det extra enkelt att ta batteriet i och ur ramen. 
• Intern kabeldragning ser rent och snyggt ut och garanterar att viktiga kopplingsdelar skyddas mot väder och vind.
• Batteriet helt integrerat i ramen.
• Centrummonterad motor som är tyst och otroligt följsam, tillverkad av elmotorspecialisten Bosch.
• Tillverkad i Tyskland.


Köp din nya corratec elcykel av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Vi har investerat mycket tid och resurser för att erbjuda bra elcyklar från tillverkare som också kan leverera teknik, utbildning och komponenter för en trygg eftermarknad. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
RamCorratec E-Power X Vert 29 Performance Gent Alloy 6061 PG
GaffelSR Suntour XCR 32 Air 100 mm
BromssystemTektro HD-M285 front 180 mm
StyrstamZZYZX 6 Series Forged 55mm
StyreZZYZX 6 Series SC 720mm
SadelCorratec Sport Comfort Saddle
SadelstolpeZZYZX Forged Twin Bolt 31.6mm
FramhjulMach1 ER-20 Disc 29er
BakhjulMach1 ER-20 Disc 29er
DäckContinental X King 2.4 29"
VevpartiLasco
VevlagerIntegrerad i motor
Framdrev15T
KassettShimano HG50 10s 11/36
BakväxelShimano XT 10s
VäxelreglageShimano M6000 Deore
MotorBOSCH Performance 25km/h, 250 watt, 63Nm
BatteriBOSCH Power Tube 500 W/h
Vikt22,30 kg


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Skivbroms
Material: Aluminium
Hjulstorlek: 29''