Specialized

2019 Specialized Vado 3.0 Women

32 990 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
Ramstorlek S M L XL
Kroppslängd (cm) 153-165 163-178 176-185 183-195
  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2019 Specialized Vado 3.0 Women Artikel nr: 4534

2019 Specialized Turbo Vado 3.0 Women. Få optimal pedalassistansfunktion du vill ha till ett pris som låter dig behålla din dagliga cappuccinoritual. Med många av egenskaperna som sina dyrare syskon, men med en mer priseffektiv komponentspec, är Vado 3.0 fast rotad som det ultimata transportverktyget för allt från matvaruinköp till jobbpendling. Kom ihåg: Ett upptaget liv kallar för snabbare cyklar. En helt nyutvecklad och integrerad Specialized 1.2 motor är verkligen det senaste inom området. Rx Street Tune tar hand om effekten och gör den optimalt användbar för stadsmiljöer - reagerar proportionsenligt på den mängd kraft du lägger på pedalerna. Tänk på det på såhär: Ju mer kraft du lägger ut desto mer kraft genererar motorn, detta gör accelerationerna från stillastående både snabba och effektiva.

Remdriven motor är också jämn, tyst och fri från irriterande vibrationer. Perfekt. För Vado 3.0 har Specialized utvecklat ett anpassat Specialized U1-460 batteri som integreras i ramen, batteriet är låsbart och lätt avtagbart för enkel laddning. Med detta batteri kommer du upp till 16 mil i ekonomiläge med full laddning. Denna uppskattning har gjorts med vissa antaganden, den totala vikten på cykel och cyklist är ca 100kg, terrängen är förhållandevis platt med några lutningar och det finns ingen vind. Med andra ord, med en toppfart på 25 km/h, finns det gott om juice att ta dig till och från jobbet, en resa till mataffären eller till det nya caféet på andra sidan staden. Teknologin och uppbyggnaden av batteriet är den samma som tex Tesla använder i de flesta av sina modeller.

Specialized utvecklade också en för Vado anpassad 2,2-tums dator tillsammans med tyska BLOKS. Med den här datorn kan du se hastighet, cyklad tid, medelhastighet mm. Det kommer även en app till din smarttelefon där du via Bluetooth® kan ansluta till Turbo Vado Mission Control App (tillgänglig våren 2018) för full kontroll över din Vado. Med den här appen kan du ställa in motorn efter dina personliga preferenser och den ger dig ett brett utbud av funktioner, bland annat navigering, spårning, diagnostik och körhistorik. För att toppa alla dessa innovativa funktioner valde Specialized en plånboksvänlig komponentspecifikation för Turbo Vado 3.0. Den har Shimano 1x10 växlar med en utväxling på kassetten från 11 till 42 tänder! Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som gör att du kan stanna när och där du vill. En Vado 3.0 är det perfekta verktyget för din livliga livsstil!

! Motor och batteri utvecklat efter cykeln och inte tvärt om vilket är fallet på i princip alla andra cykelmärken.
! Aktiv kylning av motorn, utvecklat i vindtunnel
! Fäste för flaskställ där de flesta andra cyklar har sitt batteri
! 40 Li-lon celler för extra snabb laddning och lång livslängd
! Reflexgrafik för extra synbarhet ! Centrummonterad motor som är tyst och otroligt följsam, tillverkad av tyska elmotorspecialisten Brose
! 2,2" dator med LCD skärm, tillverkad av Bloks

Rådfråga gärna oss på TCM inför ditt val av elcykel.

Motor: Specialized 1.2. 250W. Max 25km/h
Batteri: Specialized U1-460Wh, fullt integrerat
Laddtid: Ca 3 timmar för ett helt tomt batteri
Räckvidd: ca 16 mil i ekonomiläge. Extremt varierande beroende på terräng, cyklistens vikt, däcktryck, däckmönster mm.
Serviceintervall för motor: Rek service efter 2 år eller 1500mil
Garanti: 2 års garanti på motor och elkomponenter. Övrigt 1 års fabrikationsgaranti.

Köp din nya Specialized elcykel av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Vi har investerat mycket tid och resurser för att erbjuda bra elcyklar från tillverkare som också kan leverera teknik, utbildning och komponenter för en trygg eftermarknad. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
RamTurbo aluminum frame with bottom bracket motor mount, fitness/transportation geometry, fully integrated & lockable down tube battery, internal cable routing, fender/rack mounts, smooth welds
GaffelSR Suntour NCX E25, 50mm of travel, steel steerer, 15mm thru-axle
Fälgar700C disc, 28h, double-wall
FramnavSpecialized alloy disc, sealed cartridge bearings, 15x100mm thru-axle, 28h
BaknavSpecialized alloy disc, sealed cartridge bearings, 12x148mm, 10-/11-speed freehub, 28h
FramdäckTrigger Sport Reflective, 700x47mm
BakdäckTrigger Sport Reflective, 700x47mm
VevpartiCustom alloy crankarms
Framdrev40T, BCD: 104, single Xsync style 10-/11-speed
VevlagerIntigrerad i motor
VäxelreglageShimano Deore, 10-speed
BakväxelShimano Deore, Shadow Plus, GS cage, 10-speed
KassettShimano HG500, 10-speed, 11-42t
KedjaKMC X10eT, 10-speed w/ Missing Link™
BromssystemShimano BR-M315, hydraulic disc, resin pads, 180/160mm rotor
StyreSpecialized, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 680mm width, 31.8mm
Handtag/ StyrlindaBody Geometry Contour
StyrstamAlloy w/ display/light mount, 31.8mm clamp
SadelSpecialized Canopy Sport, steel rails
SadelstolpeSpecialized 2-bolt head, forged alloy, 8mm offset, micro-adjust, 30.9mm
MotorSpecialized 1.2, Custom Rx Street Tuned Motor, 250W Nominal
DisplayCustom 2.2" BLOKS. LCD display, USB plug, stem mount w/ custom handlebar remote & Mission Control App connectivity
BatteriSpecialized U1-460, On/Off button, state of charge display, 460Wh
LaddareCustom charger, 42V4A with Rosenberger plug

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

Vi erbjuder inte Specialized i vår webshop då tillverkarens önskemål är att produkten uteslutande ska levereras ur butik, detta för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet i alla led. Om du har en längre resa till vår fysiska butik får du gärna kontakta oss innan för rådgivning och ev bokning av cykel, så att den verkligen finns i lager när du kommer fram.

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Specialized i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi erbjuder en enklare BikeFit i samband med leveransen. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet ingår också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Specialized levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *5 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren.)