Corratec

2018 Corratec E-Power 28 Sport CX 10speed 500wh

29 990 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Electrifying! Utrustad med den kraftfullaste Boschmotorn, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Njut av den slimmade designen och den atletiska cykelupplevelsen hos 2018 Corratec E-Power 28 Sport CX 10speed. Begåvad med Bosch piggaste... (Läs mer under fliken "Produktbeskrivning")

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2018 Corratec E-Power 28 Sport CX 10speed 500wh Artikel nr: 3242

Electrifying! Utrustad med den kraftfullaste Boschmotorn, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Njut av den slimmade designen och den atletiska cykelupplevelsen hos 2018 Corratec E-Power 28 Sport CX 10speed. Begåvad med Bosch piggaste Performance CX motor som har ett vridmoment på hela 75 Nm! Utrustad med Continental E-Contact 42mm breda breda däck, Shimano XT växel och en dämpad gaffel med 65mm fjädringsväg och lockout. Bosch största 500wh batteri ger tillräckligt med kräm för riktigt långa distanser. Starka hydrauliska Tektro skivbromsar och stryktåliga Zzyzx komponenter ger en säker och användarvänlig produkt som räcker länge. Du reglerar enkelt hur mycket extra kraft du vill ha från motorn via ett reglage placerat bredvid ena handtaget. Du ser assistansnivå, batteristatus, hastighet, sträcka, tid mm på den medföljande Boschdatorn. Motorn reagerar proportionsenligt på den mängd kraft du lägger på pedalerna, ju mer kraft du lägger ut desto mer kraft genererar motorn. Helt integrerat batteri ger en ren design och skyddar viktiga kontaktpunkter mot smuts och väta. 

Motor: Bosch Performance CX 250W, 25km/h
Batteri: Bosch Powertube 500Wh, helt integrerat i ramen, låsbart och enkelt avtagbart för tex laddning.
Rammaterial: Aluminium 6061 PG
Laddtid: Ca 3,5 timmar för ett helt tomt batteri
Vikt: Ca 24,6 kg för en komplett cykel inkl batteri

Kontakta gärna oss på TCM för tips och råd inför ditt val av elcykel.

• Corratec Shadow Edge Tube teknologi har utnyttjats för att skapa en optimerad infästning för det helt integrerade
   batteriet. Fortfarande styvare, starkare och mer robust än ett vanligt ramrör. Designen möjliggör också att bättre
   kunna skydda batteri och elektronik mot smuts och fukt.  
• Starkt och styvt koniskt styrhuvud. 
• Corratec,s unika skyddskåpor skyddar motorn mot väder och vind, samtidigt ger de cykeln en komplett design.  
• Corratec,s patenterade infästning för batteriet gör det extra enkelt att ta batteriet i och ur ramen.  
• Intern kabeldragning ser rent och snyggt ut och garanterar att viktiga kopplingsdelar skyddas mot väder och vind. 
• Batteriet helt integrerat i ramen. 
• Centrummonterad motor som är tyst och otroligt följsam, tillverkad av elmotorspecialisten Bosch. 
• Tillverkad i Tyskland.  

Köp din nya corratec elcykel av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Vi har investerat mycket tid och resurser för att erbjuda bra elcyklar från tillverkare som också kan leverera teknik, utbildning och komponenter för en trygg eftermarknad. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec E-Power 28 CX Gent Alloy 6061 PG
Gaffel Corratec 187 AMS 65 mm
Bromssystem Tektro HD-T285 160 mm
Styrstam ZZYZX Floding Quill
Styre ZZYZX Trekking 640mm
Sadel Corratec Trekking Lady
Sadelstolpe ZZYZX Twin Bolt Suspension 30.9
Framhjul ZZYZX Trekking HD 28"
Bakhjul ZZYZX Trekking HD 28"
Däck Continental E-Contact II 42 mm
Vevparti Lasco 18T
Vevlager Integrerad i motor
Framdrev 18T
Kassett Shimano HG50 10s 10/36
Bakväxel Shimano T8000 Deore XT
Växelreglage Shimano M6000 Deore
Motor BOSCH Performance CX 25km/h, 250 watt, 75Nm
Batteri BOSCH Power Tube 500 W/h
Vikt 24,60kg


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)