Lapierre

2017 Lapierre Overvolt Shaper 400

21 990 kr 24 590 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Electrifying! Utrustad med en kraftfull Bosch motor, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Lapierre Overvolt Shaper är en spänstig hybrid, perfekt som jobbpendlare eller upptäckarcykel...

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Lapierre Overvolt Shaper 400 Artikel nr: 1122

Electrifying! Utrustad med en kraftfull Bosch motor, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Lapierre Overvolt Shaper är en spänstig hybrid, perfekt som jobbpendlare eller upptäckarcykel! Långa stänkskärmar och pakethållare går att eftermontera för dig som söker det praktiska. En av de mest prisvärda elcyklarna på marknaden! Motor och batterisystem från Bosch för bästa kvalitet.

Motor: Bosch Active. 25km/h

Batteri: Bosch Powerpack 400Wh

• Lapierre Shaper Overvolt har en E-bike optimerad geometri och ramrör som är punktförstärkta för att på rätt sätt klara av den extra belastningen från den elektriska motorn

• Intern kabeldragning ser rent och snyggt ut och garanterar att viktiga kopplingsdelar skyddas mot väder och vind.

• Överdimensionerat styrhuvud och en speciell framgaffel gör att Shaper Overvolt utan obalans och vibrationer klarar av hård inbromsning och brant kurvtagning.

Det finns väldigt mycket att säga om Bosch elcykelteknologi. Oslagbar kvalitet, lång räckvidd (upp till 17 mil), snabb laddning (2,5-4,5 timme), många laddcykler, fantastisk assistans utan ryck, låg tyngdpunkt mm. Vår vanligaste kund på en elcykel med Bosch teknologi är en kund som köper sin andra elcykel och efterfrågar bättre kvalitet och prestanda. Men självklart måste man ju inte göra misstaget att köpa för billigt som förstagångsköpare heller! Rådfråga gärna våra rutinerade medarbetare inför ditt val av elcykel, vi på TCM har kunskapen och förutsättningarna att hjälpa dig hela vägen.

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Lapierre OVERVOLT SHAPER DISC SUPREME 5 ALLOY
Gaffel SHAPER ALLOY DISC
Vevlager Bosch
Vevparti FSA METROPOLIS 170mm
Styrstam TDS C268 ADJUSTABLE STEM
Sadelstolpe SP C207 Ø: 31.6mm L: 350mm
Styre MTB-AL-320BT-FOV 31.8x660mm R:20mm
Bakväxel SHIMANO RD-M370 ALTUS 9-Speed
Bromssystem SHIMANO M315 - SHIMANO SMRT10 180mm/ 160mm center lock
Växelreglage SHIMANO ALTUS SL-M370 9-Speed
Sadel SELLE ROYAL SHADOW ROYAL GEL
Hjulset MACH1 630 Disc 36H - SHIMANO FHTX505 ALTUS - SHIMANO HBTX505 ALTUS
Kassett SHIMANO HG20 9-Speed 11x34
Däck MICHELIN PROTEK 42-622
Motor BOSCH Active Line 25 Km/h
Batteri Bosch Power Pack 400 Wh
Display Intuvia Display

HTML Table Caption

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Lapierre levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *5 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren.)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Lapierre i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi erbjuder hjälp med din sittposition om så önskas i samband med leveransen. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet ingår också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Lapierre levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *5 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren.)