Corratec

2019 Corratec E-Allroad Expert

39 990 kr
28''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butiken i Stockholm: Få kvar
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
Alltid fri frakt över 600:-
2019 Corratec E-Allroad Expert Artikel nr: 4720

Nyhet! Utrustad med en smidig och följsam Fazua evation 1.0 motor, längre distanser eller branta klättringar kommer aldrig att bli ett problem igen. Nya 2019 Corratec E-Allroad Expert är drömmen för dig som vill uppleva en lättcyklad cykel på riktigt! Sram Rival1 med 1 x11 växlar och urstarka hydrauliska skivbromsar. Motor och batterisystem från Fazua som är ledande på lättviktssystem till sport elcyklar. Trots den låga vikten ger systemet relativt kraftfull support med hela 53nm i vridmoment.

Batteriet räcker upp till 8-10 mil på ecomode vid full laddning. Du kan enkelt manövrera krafttillförseln från motorn via kontrollpanelen på styret.

Motor: Fazua evation 1.0 250watt. 25km/h
Batteri: Fazua evation 1.0 250Wh, integrerat i ramen
Laddtid: Ca 2,5 timmar för ett helt tomt batteri
Räckvidd: ca 8 mil i ekonomiläge. Extremt varierande beroende på terräng, cyklistens vikt, däcktryck, däckmönster mm.
Totalvikt från ca 14,5 kg
Rammaterial: Aluminium 6061 PG


Rådfråga gärna oss på TCM inför ditt val av elcykel.

• Genom att använda Corratec,s unika Fusiontube med tre inre väggar går det att bygga en ram som med marginal kan hantera all den extra kraft som kommer från den elektriska motorn. Detta ger en stabil och trygg cykel att åka på!
• Intern kabeldragning ser rent och snyggt ut och garanterar att viktiga kopplingsdelar skyddas mot väder och vind.
• Utanpåliggande växel ökar möjligheten att trampa mer effektivt och öka räckvidden på batteriet.
• Tillverkad i Tyskland.
• Continental Contact Speed däck ger många problemfria mil.
• Centrummonterad motor som är tyst och otroligt följsam, tillverkad av Fazua .


Köp din nya Corratec E-Allroad Expert elcykel av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Vi har investerat mycket tid och resurser för att erbjuda bra elcyklar från tillverkare som också kan leverera teknik, utbildning och komponenter för en trygg eftermarknad. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
RamCorratec E-Road Gravel Alloy 6061 PG
GaffelCorratec Pro Control Disk Fork Alloy
BakväxelSRAM Rival1
VäxelreglageSRAM Rival1
BromssystemSRAM Rival 160mm
VevpartiZZYZX E-Power Cran
Framdrev42T
KassettSRAM Powerglide 1130
11s; 11-13-15-17-19-21-24-28-32-37-42
KedjaSram
HjulsetZZYZX 700C Disc
DäckContinental Contact Speed 37mm
SadelCorratec Sport
SadelstolpeZZYZX Twin Bolt
StyrstamZZYZX SL Alloy
StyreZZYZX SL Alloy Handlebar
MotorFazua evation 1.0 250watt 53Nm
Batteri


Fazua evation 1.0 Energy: 250 whKÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Skivbroms
Material: Aluminium
Hjulstorlek: 28''