Giro Cykelhjälm

Här hittar du vårt breda sortiment av cykelhjälmar från den amerikanska hjälmtillverkaren Giro. Vi på TCMcykel.se har sålt cykelhjälmar från Giro till nöjda kunder i många år. I sortimentet hittar du hjälmar för såväl vardag och pendling som för träning och tävling. Både för stora och små cyklister.


Varje år levererar Giro nya och innovativa modeller men i sortimentet återfinns också flera tidlösa klassiker som är favoriter från år till år. Våra absoluta storsäljare de senaste åren är Giro Fixture, Agilis och Quarter.


Se alla cykelhjälmar

Filter
Filtrera: Återställ
154 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Varumärket Giro

Cykelhjälmar från Amerikanska tillverkaren Giro

År 1985 kom den första Giro-hjälmen till världen, Giro Prolight. Allt började med att Jim Gentes började ifrågasätta dåtidens cykelhjälmar. Behöver de vara tunga för att vara säkra? Varför är de så varma? Och varför lämnar utseendet så pass mycket att önska? Gentes ville utmana de konventioner som fanns och det är vad Giro har gjort sedan dess. Idag tillverkar de hjälmar för barn, motionärer och proffs. Hjälmar som är bekväma, snygga, lätta och framförallt säkra. Idag fortsätter utmana de konventioner som finns i cykelvärlden genom ny design, ny teknologi för att höja säkerheten och nya material.


Se allt från Giro