Cykel 27,5 Tum

Här hittar du cykel 27,5 tum! I vårt utbud hittar du allt från ungdomscyklar med 27,5" hjul till All Mountaincyklar. 27,5" cyklar är vanliga bland ungdomar från ungefär 138 cm. Moderna cyklar med 27,5 tums hjul kan byggas med väldigt små ramar och kan därmed passa korta cyklister. Detta är väldigt fördelaktigt för barnen då de stora hjulen gör att man lätt rullar över ojämnheter på stigen, samtidigt som den lilla ramen gör att cykel kan framföras på ett säkert sätt! 
Filtrera (0)

Cykel 27,5 Tum för olika ändamål

Vi på TCM vågar nog påstå att vi kan stoltsera med Sveriges största utbud av 27,5" cyklar! Oavsett om du letar efter en ny cykel till ditt barn eller din nästa Downhillcykel kommer du att hitta det du söker hos oss.

Cykel 27,5 Tum för ungdomarEn 27,5 tums cykel är ett vanligt alternativ för ungdomar eller barn som vill ha en mountainbike. Moderna cyklar med en hjulstorlek på 27,5" går att tillverka med väldigt små ramstorlekar. Detta gör att dom kan passa barn redan från de är 138 cm långa. De stora hjulen gör att cyklen får extremt fina åkengenskaper samtidigt som de små ramarana gör att cyklen kan framföras på ett bekvämt och säkert sätt. Självklart finns olika ramstorlekar som gör att dessa cyklar passar i spannet 138 cm - 180 cm.

Cykel 27,5 Tum för vuxnaSjälvklart går en cykel med 27,5 tums hjul även att avnvända för dig som är vuxen. Det är exempelvis vanligt att korta vuxna använder dessa cyklar, då kortare cyklister ofta upplever en ökad kontroll med de mindre hjulen, i jämförelse med 29". Vidare är det relativt vanligt med cyklar ur All Mountain- och Downhillkategorin har 27,5" hjul.