Springer

Springer Original, Cykelfäste för hund

759 kr 899 kr
I lager Leveranstid: 1-4 Vardagar
Butikssaldo
Butiken i Stockholm: Få kvar
Se butikssaldo
Alltid fri frakt över 600:-
Springer Original, Cykelfäste för hund Artikel nr: 7150

Springer original är cykelfästet för dig som bryr dig om både din egen och hundens säkerhet! Cykelfäste för hundar finns i många olika varianter och prisbilder, men för den inbitne hundägaren så finns bara en produkt som håller måttet. Springer original används  av i princip alla professionella aktörer som exempelvis Försvarsmakt och Tullmyndigheter. Springer original är patenterad i både Europa och USA, detta är anledningen till att dom billigare kopiorna som du exempelvis hittar i djurbutiker inte fungerar lika bra.

Springer Original håller din hund på plats varsamt och säkert skyddad från pedaler och hjul. Dom allra flesta  vuxna hundar klarar av att använda Springer Original utan träning. Fästet är även utrustad med en patenterad säkerhetslösning som gör att det löser ut om hunden skulle springa på fel sida ett träd, gatlykta eller liknande. Den lågt monterade fjädern gör att plötsliga ryck och utfall från din hund dämpas på ett unikt sätt så att du inte riskerar att tappa balansen.

Springer Original går att använda med ett vanligt halsband, men vi rekommenderar dig att använda en sele för att göra cykelturen mer skonsam för din hund.

Vi erbjuder livstidsgaranti på metaldelarna när du köper från TCMcykel.se

Orginal Springer

Monteras på cykeln. Gör det både säkrare, lättare och roligare när du ska cykla med din hund. Använd gärna sele på hunden så kommer han/hon röra sig bätte.

Fördelar med att använda Springer:

- Roligare och bättre motion för din hund.
- Båda händerna på styret.
- En säkerhetsutlösare frigör hunden automatiskt om den hamnar på fel sida av en stolpe tex.
- Det behövs ingen inlärning. Hunden hittar sin plats vid sidan av cykeln från första stund.
- Den lågt monterade stålfjädern dämpar och reducerar hundens oväntade ryck och drag och gör det lätt att hålla balansen.
- Springer kan användas på bägge sidor av cykeln och tas av på ett par sekunder utan verktyg.
- Springer passar till alla vanliga cyklar och till mountainbikes.
- Hunden hålls mjukt men bestämt på plats vid sidan av cykeln. Hunden skyddas från trafiken och pedalerna och kan inte trassla in sig.