Cykelhjälmar

Hos TCMcykel.se hittar du ett brett utbud av noga utvalda cykelhjälmar från kvalitetstillverkare som Bell, Giro, POC och Specialized. En bra cykelhjälm sitter skönt på huvudet samtidigt som den har en tillfredsställande ventilation och skyddar ditt huvud bra. En cykelhjälm ska bytas ut efter ca 2 - 3 års användande då den inte längre håller en tillfredsställande säkerhetsnivå efter den tiden. Du bör även byta ut din hjälm om du har ramlat med den eller tappat den i marken så att den fått synbara bucklor.
Filter
Filtrera: Återställ
340 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Cykelhjälmar

Oavsett vilken typ av hjälm du letar så kan du vara säker på att hitta det du söker hos oss TCMcykel.se! Vi har hjälmar för alla typer av cyklister.

Cykelhjälm, en billig livförsäkring!Om det är något som du inte ska snåla på så är det just en cykelhjälm! Alla cykelhjälmar som du hittar hos TCMcykel.se är godkända, att en cykelhjälm är godkänd betyder att den täcker alla delar av huvudet och att den uppfyller den svenska lagstadgade standarden för cykelhjälmar (SS-EN 1078). En cykelhjälm är en väldigt billig livförsäkring. Hos TCMcykel.se är det lätt att välja vilken hjälm du ska ha, i rullmenyn där du väljer storlek kan du också se vilken huvudomkrets respektive storlek är avsedd för. Det enda du behöver göra är att mäta ditt huvuds omkrets (på det bredaste stället), för att sedan välja storlek i rullmenyn på respektive produkt.

Cykeljälmar från kända tillverkareHos TCMcykel.se hittar cykelhjälmar från Bell, Giro, POC och Specialized.