Cykelhjälm Herr

Vi har Sveriges bästa utbud av cykelhjälmar för herrar. Hjälmarna kommer från Sveriges mest populära varumärken som Giro, Bell, POC, Met, Lazer, Specialized, FOX och många fel. De finns i alla färger och storlekar för att du ska hitta den hjälm som passar just dig.


Här hittar du alla hjälmar i kategorin Cykelhjälm

Filter
Filtrera: Återställ
550 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Cykelhjälm herr gör cyklingen säkrare

Vi tycker att alla borde använda en cykelhjälm när de cyklar, oavsett om du är dam eller herr. Det är inte lag på cykelhjälm i Sverige om man är över 15 år, men det är en stark rekommendation att använda hjälm ändå. Oavsett om du cyklar downhill i skogen eller bara ska cykla ner till matvarubutiken och köpa bröd eller hen från jobbet så kan olyckan vara framme när som helst, och då är det en billig livförsäkring att ha en cykelhjälm på huvudet.

Snygga cykelhjälmar för herrar

Söker du en snygg cykelhjälm herr har du hittar rätt. Vi har hundratals cykelhjälmar av alla olika typer av modeller från Sveriges starkaste varumärken så att du garanterat ska finna en hjälm som passar just dig. Vi erbjuder hjälmar från bland annat POC, Specialized, Giro, Bell, Met, Lazer, Bluegrass med fler till konkurrenskraftiga priser.

Cykelhjälm herr är detsamma som unisex

Cykelhjälmar för herr är i de allra flesta fall gjorda för att vara unisex. Formen på kvinnors och mäns huvuden skiljer sig inte speciellt mycket, utan sanningen är att det kan vara minst lika stora skillnader mellan individer inom samma kön som mellan könen. Därför går det utmärkt för damer att använda cykelhjälmar för herrar, eller tvärtom. Alla cykelhjälmar vi säljer är därför att betrakta som unisex.