Garmin

Garmin Edge 530 Endast Dator

2 899 kr
I lager Leveranstid: 1-4 Vardagar
Butikssaldo
Butiken i Stockholm: Få kvar
Alltid fri frakt över 600:-
Garmin Edge 530 Endast Dator Artikel nr: 10306

Garmin Edge 530 Endast Dator

Innehåller:

- Endast Dator

- Standardfäste

- Infällt frontfäste

- Bindrem

- USB-kabel


DYNAMISK PRESTANDAÖVERVAKNING

Få mer kunskap om hur kroppen svarar på träningen. Mät VO2 max, återhämtningstid, träningsbelastning, träningsbelastningsfokus och mycket mer.


TRÄNINGSSTATUS

Hur effektiv är din träning? Utvärdera automatiskt den senaste träningshistoriken och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått toppform eller tränar överdrivet.


VÄRME- OCH HÖJDACKLIMATISERING

Förbered dig för alla förhållanden. Se hur kroppen klarar sig i olika miljöer med värme- och höjdacklimatisering.


KOMPATIBEL MED SHIMANO STEPS EBIKE-SYSTEM

Se en särskild eBike-statusskärm, datafält och stöd för systemstatus och varningsmeddelanden. Du kan även se assisteringsnivå, växelläge, batteritid och ännu mer under en cykeltur.


CYKLINGSDYNAMIK

Dra nytta av avancerade mätvärden som är framtagna för att ge dig kunskap om prestationsförändringar baserat på olika förhållanden som position, cykelinställning, turens varaktighet med mera.


MTB-DYNAMIK

Registrera episka detaljer under varje cykeltur med nya mountainbikemått som antal hopp, hoppavstånd och tid i luften.


INTENSITET OCH FLÖDE

Intensitet anger svårighetsgraden för en tur med hjälp av GPS-, höjd- och andra data. Flödet mäter hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.


AVANCERADE PASS

Synkronisera träningspass från TrainingPeaks® och vår onlinegrupp Garmin Connect™ direkt till Edge-enheten. Se kommande träningar och börja relevant träningspass på ett smidigt sätt.


FUNKTIONEN CLIMBPRO

Den visar automatiskt den återstående stigningen och lutningen när du cyklar i uppförsbacke längs en rutt eller bana. På så sätt kan du bedöma din ansträngning och se hur långt det är kvar på pinan.


FÖRLÄNGD BATTERITID

Med Edge 530 får du upp till 20 timmars batteritid när du använder GPS och 40 timmar när du använder Garmin Charge™ (tillval) eller batterisparläge.