Corratec

2018 Corratec Allroad

9 390 kr 9 990 kr
28''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butikslager: Få kvar
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
Ramstorlek 46 49 52 55 58 61
Kroppslängd (cm) 150-168 166-176 174-184 182-189 187-195 194-205
  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2018 Corratec Allroad Artikel nr: 1038

<h1>Allt om den nya Corratec Allroad!</h1>


En för året helt ny gravelbike från Corratec. Uppbyggd på en aluminiumram med trippelt reducerade ramrör. Stryktåliga hjul med starka dubbelbottnade fälgar, rostfria ekrar och aluminiumnav med kapslade maskinlager. Shimano Claris växelkomponenter och starka TRP skivbromsar. Gott om plats för tex bredare däck, långa stänkskärmar och ev pakethållare. Bra och prisvärd cykel för motion och måttlig pendling.

• Trippelt reducerade ramrör reducerar vibrationer och stötar från underlaget och tar bort onödig vikt.
• Designad för att ge cyklisten högre komfort utan att tappa effektivitet.
• Överdimensionerat undre ramrör för maximal styvhet och direkt kraftöverföring.
• Koniskt styrhuvud ger en styvare front som resulterar i bättre styrförmåga och bättre kontroll vid kraftig inbromsning.
• Starka skivbromsar.
• Förberedd för montering av tex långa stänkskärmar och pakethållare.
• Vikt från 11,1kg


Köp din nya Corratec av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec Allroad Disc Triple butted Alloy
Gaffel Corratec Allroad Disc
Bakväxel Shimano CLARIS 8s
Framväxel Shimano CLARIS 2x8
Växelreglage Shimano CLARIS
Bromssystem TRP Spyre
Vevparti Shimano CLARIS
Framdrev 50/34
Kassett Shimano HG50 11-34
Kedja KMC Z7
Hjulset ZZYZX 700c Disc
Däck Continental Ultra Sport II 28mm
Sadel Corratec Sport Saddle incl. Steel Rails
Sadelstolpe ZZYZX Twin Bolt Alloy
Styrstam ZZYZX 6 Series 3D
Styre ZZYZX Compact Road 6 Series Ergo


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Skivbroms
Material: Aluminium
Hjulstorlek: 28''
Cykelgren: Gravel