Corratec

2017 Corratec C-Cross Disc 105

9 990 kr 13 990 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Corratec C-Cross Disc 105 Artikel nr: 1039

JUST NU! EN HELT GALET BRA CYCLOCROSS TILL YNKLIGA 9990SEK!!!

ENDAST STORLEK XL (59cm) KVAR I LAGER.

Stekhet skivbromsad cykelcross från Tyska Corratec. C-Cross Disc är uppbyggd på en mycket välutvecklad trippelreducerad powershape 6061 aluminiumram. Tekniskt har ramen också utrustats med ett s.k tapered headtube, ett koniskt styrhuvud och gaffelrör som förbättrar stabiliteten i sidled, ökad kontroll, samt i det närmaste total eliminering av bromsvibrationer. Ramen har även fått Corratec:s Low Profile Chainstay. Geometrin på C-Cross  gör den snabb och smidig med mycket bra accelerationsförmåga.

Corratec C-Cross är också mycket tacksam att köra i uppförsbacke samt tillåter för den som önskar riktigt aggressiv kurvtagning med bibehållen kontroll. Komponentnivån C-Cross Disc är mycket generös! Här sitter Shimanos nyutvecklade 2x11 växlar 105 komponentgrupp. Hjulen med Zzyzx maskinlagrade nav och fälgar samt DT:s ekrar är över standarden i denna prisklass! TRP,s nya skivbromsar är den bästa mekaniska skivbromsen för bockstyrecyklar på marknaden. Zzyzx components styre, styrstam och sadelstolpe, Tange Seki styrlager, Continental Race däck och Corratecs nyutvecklade crossgaffel i carbon gör detta till en otroligt kompetent och härligt prisvärd cykelcross! Cykelns totalvikt i storlek 49cm är ca: 10,3 kg

Det går utmärkt att montera långa stänkskärmar med stag, för tex pendling på C-Cross. Kontakta vår kundtjänst för mer info. Corratec C-Cross är den mest sålda cykelmodellen i TCM,s historia. Kvalitet, robusthet och åkegenskaper är absolut max per investerad krona. Perfekt för såväl pendling som aktiv träningscykling. En cykel vi varmt rekommenderar.

• Överdimensionerat underrör ger ett stabilt chassi för effektiv kraftöverföring och bra kontroll.
• Low profile kedjestag ger extra utrymme för kedjan vilket resulterar i en tystare cykel och en mer effektiv kraftöverföring på ojämna underlag.
• Koniskt överdimensionerat styrrör ger en styv front för bättre kurvtagning och säkrare cykling.
• Continentaldäck ger säkert grepp på alla underlag
• Starka Zzyzx Disc hjulset med masinlagrade nav, klart bättre än normalstandarden för denna prisnivå.
• Framgaffel i carbon för ökad komfort.
• Starka TRP Spyre mekaniska skivbromsar med dubbelkolvssystem.


Köp din nya Corratec av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!


HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec C-Cross Disc. Triple butted 6061 alloy. Powershape tubes. Tapered headtube, Low Profile Chainstay. 
Gaffel C-Cross Carbon Fork
Bakväxel Shimano 105 11s
Framväxel Shimano 105 2x11
Växelreglage Shimano 105
Bromssystem TRP Spyre Mecanical Disc
Vevparti Shimano RS500
Framdrev 46/36
Kassett Shimano 105 11-32t
Kedja KMC X11A
Hjulset ZZYZX CX Disc. Sealed bearings hubs. 32 spoke f+r
Däck Continental Cyclecross Race
Sadel Corratec Sport Saddle incl. Steel Rails
Sadelstolpe ZZYZX Twin Bolt Alloy
Styrstam ZZYZX 6 Series 3D 6 Degree
Styre ZZYZX Compact Road 6 Series Ergo


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)