Corratec

2017 Corratec C-Cross Disc 105

9 990 kr 13 990 kr
Lagerstatus: Finns i lager Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)

Stekhet skivbromsad cykelcross från Tyska Corratec. C-Cross Disc är uppbyggd på en mycket välutvecklad trippelreducerad powershape 6061 aluminiumram. Tekniskt har ramen också utrustats med ett s.k tapered headtube, ett koniskt styrhuvud och gaffelrör som förbättrar...

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2017 Corratec C-Cross Disc 105 Artikel nr: 1039

NU! FÖRST PRISSÄNKINING FRÅN FJOLÅRETS PRIS 14990sek TILL 13990sek. NU YTTERLIGARE 2000sek RABATT. EN HELT GALET BRA CROSS TILL YNKLIGA 11990SEK!!! Stekhet skivbromsad cykelcross från Tyska Corratec. C-Cross Disc är uppbyggd på en mycket välutvecklad trippelreducerad powershape 6061 aluminiumram. Tekniskt har ramen också utrustats med ett s.k tapered headtube, ett koniskt styrhuvud och gaffelrör som förbättrar stabiliteten i sidled, ökad kontroll, samt i det närmaste total eliminering av bromsvibrationer. Ramen har även fått Corratec:s Low Profile Chainstay. Geometrin på C-Cross är väldigt lik en renodlad racercykel vilket gör den snabb och smidig med mycket bra accelerationsförmåga. C-cross är också mycket tacksam att köra i uppförsbacke samt tillåter för den som önskar riktigt aggressiv kurvtagning med bibehållen kontroll. Komponentnivån på nya C-Cross Disc är mycket generös! Här sitter Shimanos nyutvecklade 2x11 växlar 105 komponentgrupp. Hjulen med Zzyzx maskinlagrade nav och fälgar samt DT:s ekrar är över standarden i denna prisklass! TRP,s nya skivbromsar är den bästa mekaniska skivbromsen för bockstyrecyklar på marknaden. Zzyzx components styre, styrstam och sadelstolpe, Tange Seki styrlager, Continental Race däck och Corratecs nyutvecklade crossgaffel i carbon gör detta till en otroligt kompetent och härligt prisvärd cykelcross! Cykelns totalvikt i storlek 49cm är ca: 10,3 kg

Corratec C-cross är den mest sålda cykelmodellen i TCM,s historia. Kvalitet, robusthet och åkegenskaper är absolut max per investerad krona. Perfekt för såväl pendling som aktiv träningscykling. En cykel vi varmt rekommenderar.

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Corratec C Cross Disc
Gaffel Full Carbon Fork
Bakväxel Shimano 105 11s
Framväxel Shimano 105 2x11
Växelreglage Shimano 105
Bromssystem TRP Spyre
Vevparti Shimano RS500
Framdrev 46/36
Kassett Shimano 105 11-32
Kedja KMC X11A
Hjulset ZZYZX CX Disc
Däck Continental Cyclecross Race
Sadel Corratec Sport Saddle incl. Steel Rails
Sadelstolpe ZZYZX Twin Bolt Alloy
Styrstam ZZYZX 6 Series 3D 6 Degree
Styre ZZYZX Compact Road 6 Series Ergo


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Senast sedda produkterna