Corratec

2018 Corratec X-Vert 29er Expert

7 990 kr 8 490 kr
Lagerstatus: Få kvar Leveranstid: 1-6 vardagar (1-3 dgr för tillbehör & 3-6 dgr för cykel)
Bevaka Produkt
Bevaka storlek

Storsäljaren Corratec X-Vert Expert nu som 29"! Med sin X-Vert Expert presenterar Corratec tveklöst en av årets hetaste motions MTB. Corratec,s X-Vert cyklar är kända och omtyckta för sin välutvecklade geometri och genomtänkta tekniska lösningar, dessutom alltid till ett riktigt bra pris... (Läs mer under fliken "Produktbeskrivning")

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2018 Corratec X-Vert 29er Expert Artikel nr: 3301

Storsäljaren Corratec X-Vert Expert nu som 29"! Med sin X-Vert Expert presenterar Corratec tveklöst en av årets hetaste motions MTB. Corratec,s X-Vert cyklar är kända och omtyckta för sin välutvecklade geometri och genomtänkta tekniska lösningar, dessutom alltid till ett riktigt bra pris! 2018 Corratec X-Vert expert 29er är uppbyggd på en dubbelt reducerad 6061 aluminiumram av mycket hög kvalitet. Koniskt styrhuvud ger stabilitet åt cykeln vilket är extra betydelsefullt på en 29:er. Den helt nyutvecklade ramen har en ny geometri där bla överröret har sänkts markant vilket ger lägre stå över höjd samt att den "stora" känslan som vissa 29" kan ha är som bortblåst! LPC kedjestag är en fin detalj som gör cykeln mycket tystare på ojämna underlag. 27 funktionssäkra Shimanoväxlar, urstarka hydrauliska skivbromsar och en följsam framgaffel från RST med luft/olja dämpning och hydraulisk lock out. Toppat med Zzyzx hjulset får du en riktig allätare med toppkänsla till helt rätt  pengar! Vikt ca 13,6 kg.   Ett av 2018 års bästa MTB köp!

• Överdimensionerat underrör ger ett stabilt chassi för effektiv kraftöverföring och bra kontroll.
• Low profile Chainstay, lågprofils kedjestag ger extra utrymme för kedjan vilket resulterar i en tystare cykel och en mer
  effektiv kraftöverföring på ojämna underlag.
• Tapered headtube, koniskt styrrör ger en styvare front för säkrare cykling och bättre känsla.
• Michelin Country Gripper ger säkert grepp på alla underlag.
• Starka hjul från Zzyzx med hög klass på både nav, ekrar och fälgar.
• Dämpad framgaffel med luftcartride och hydraulisk lock out, följsam och stabil.
• Urstarka fullt hydrauliska Tektro HD-M285 skivbromsar.
• Förbättrad geometri ger låg stå över höjd och eleminerar den "stora" känslan som många 29" cyklar har.


Köp din nya Corratec av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!


HTML Table Caption
Specifikationer
Ram

Corratec X-Vert 29er Expert. Superlight Double Butted and heat treated 6061 alloy. LPC. Tapered Headtube

GaffelRST Aerial AIR 29er. 100mm, Turn Key Lock out
BromssystemTektro HD-M285, hydr disc 180/160mm rotors
StyrstamZzyzx 6-Series 3D Forged
StyreZzyzx 6-Series SC 720mm
SadelCorratec Race Saddle
SadelstolpeZzyzx Twin Bolt 27.2mm
FramhjulZzyzx ER-20 Disc 29er
BakhjulZzyzx ER-20 Disc 29er
DäckMichelin Country Gripper 29x2.1"
VevpartiShimano Alivio
VevlagerShimano, helkapslat
Framdrev40/30/22
KassettShimano HG400 9s 12/36
FramväxelShimano Alivio 3x9
BakväxelShimano DEORE 9s Shadow
VäxelreglageShimano Alivio, Rapid fire
Vikt13,61kg


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Hel/fram dämpad: Framdämpad