Corratec

2018 Corratec X-Vert 29er 0.4

9 990 kr 10 790 kr
29''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butiken i Stockholm: Få kvar
Bevaka Produkt
Bevaka storlek
Alltid fri frakt över 600:-
2018 Corratec X-Vert 29er 0.4 Artikel nr: 3300

En av våra riktiga storsäljare är denna Corratec X-Vert 29er 0.4! Med sin X-Vert 0.4 presenterar Corratec tveklöst en av årets hetaste aluminiumhardtails. Corratec,s X-Vert cyklar är kända och omtyckta för sin välutvecklade geometri och genomtänkta tekniska lösningar, dessutom alltid till ett riktigt bra pris! 2018 Corratec X-Vert 29er 0.4 är uppbyggd på en dubbelt reducerad 6061 aluminiumram av mycket hög kvalitet. Koniskt styrhuvud ger stabilitet åt cykeln och förbättrade styregenskaper. Den helt nyutvecklade ramen har en geometri där bla överröret har sänkts (slopats) markant vilket ger lägre stå över höjd samt att den "stora" känslan som många 29" cyklar lider av är som bortblåst! LPC kedjestag är en fin detalj som gör cykeln mycket tystare på ojämna underlag. 30 funktionssäkra Shimanoväxlar, urstarka hydrauliska skivbromsar och en fin framgaffel från Rock Shox med luft/olja dämpning och hydraulisk retur samt lock out från styret. Toppat med Zzyzx hjulset får du en riktig allätare med toppkänsla till helt rätt pengar! Vikt ca 12,8 kg. Ett av 2018 års bästa MTB köp!

• Överdimensionerat underrör ger ett stabilt chassi för effektiv kraftöverföring och bra kontroll.
• Low profile Chainstay, lågprofils kedjestag ger extra utrymme för kedjan vilket resulterar i en tystare cykel och en mer
  effektiv kraftöverföring på ojämna underlag.
• Tapered headtube, koniskt styrrör ger en styvare front för säkrare cykling och bättre känsla.
• Continental RaceKing däck ger extremt lågt rullmotstånd.
• Starka hjul från Zzyzx med hög klass på både nav, ekrar och fälgar.
• Dämpad Rock Shox framgaffel med luftcartride och hydraulisk retur. Lock out från styret, följsam och stabil.
• Urstarka fullt hydrauliska Tektro HD-M285 skivbromsar.
• Förbättrad geometri ger låg stå över höjd och eliminerar den "stora" känslan som många cyklar har.
• Shimano Deore XT bakväxel är stark och växlar problemfritt.

Köp din nya Corratec av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram

Corratec X Vert 29 0.4 Superlight Double Butted and heat treated 6061 alloy. LPC. Tapered Headtube

Gaffel


Rockshox 30 Silver AIR 100mm 29" Pop Lock remote lock out

Bromssystem

Tektro HD-M285 hydr disc 180/160mm rotors

Styrstam


Zzyzx 6-Series 3D Forged

Styre


Zzyzx 6-Series SC 720mm

Sadel Corratec Sport Saddle
Sadelstolpe


Zzyzx Twin Bolt 27.2mm

Framhjul Zzyzx ER-20 Disc
Bakhjul Zzyzx ER-20 Disc
Däck Continental Race King 29x2.2"
Vevparti ZZYZX AF31 Spline
Vevlager Shimano, sealed
Framdrev 40/30/22
Kassett Shimano HG50 10s 11/36
Framväxel Shimano Deore
Bakväxel Shimano Deore XT 10s
Växelreglage Shimano Deore
Vikt 12,76kg


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Skivbroms
Material: Aluminium
Hjulstorlek: 29''
Cykelgren: Mountainbike
Hel/fram dämpad: Framdämpad