Corratec

2018 Corratec X-Vert 29er 0.3

11 990 kr 12 990 kr
29''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butiken i Stockholm: Få kvar
Ramstorlek 39 44 49 54
Kroppslängd (cm) 155-167 165-179 177-187 185-

Alltid fri frakt över 600:-
2018 Corratec X-Vert 29er 0.3 Artikel nr: 3299

Med sin X-Vert 29er 0.3 presenterar Corratec tveklöst en av årets mest prisvärda 29" hardtails. Corratec,s X-Vert cyklar är kända och omtyckta för sin välutvecklade geometri och genomtänkta tekniska lösningar, dessutom alltid till ett riktigt bra pris! 2018 Corratec X-Vert 29er 0.3 är uppbyggd på en dubbelt reducerad 6061 aluminiumram av mycket hög kvalitet. Koniskt styrhuvud ger stabilitet åt cykeln vilket är extra betydelsefullt på en 29:er. Den helt nyutvecklade ramen har en ny geometri där bla överröret har sänkts markant (sloping) vilket ger lägre stå över höjd samt att den "stora" känslan som vissa 29" kan ha är som bortblåst! LPC kedjestag är en fin detalj som gör cykeln mycket tystare på ojämna underlag. 30 kompromisslösa Shimanoväxlar, urstarka hydrauliska Shimano M315 skivbromsar och en magiskt följsam framgaffel från Manitou med lockoutreglage på styret. Toppat med Mavic CrossRide 29er hjulset får du en riktig allätare med toppkänsla till helt rätt pengar! Vikt ca 12,5 kg. En svårslagen mix av påkostad ram och komponenter från ledande producenter inom cykelindustrin ger en cykel som är mer exklusiv och levererar en bättre upplevelse än de flesta cyklar i jämförbar prisnivå. 

• Överdimensionerat underrör ger ett stabilt chassi för effektiv kraftöverföring och bra kontroll.
• Low profile Chainstay, lågprofils kedjestag ger extra utrymme för kedjan vilket resulterar i en tystare cykel och en mer
  konstant kraftöverföring på ojämna underlag.
• Tapered headtube, koniskt styrrör ger en styvare front för säkrare cykling och bättre känsla.
• Continental RaceKing däck ger extremt lågt rullmotstånd.
• Starka hjul från Mavic med hög klass på både nav, ekrar och fälgar. Tubeless ready och najs design!
• Manitou Markhor framgaffel är magiskt följsam.
• Starka Shimano M315 hydrauliska skivbromsar.
• Förbättrad geometri ger låg stå över höjd och eliminerar den "stora" känslan som många 29" cyklar har.
• Shimano Deore växelsystem levererar mjuk och följsam växling, mil efter mil.


Köp din nya Corratec av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram

Corratec X Vert 29 0.3 Superlight Double Butted and heat treated 6061 alloy. LPC. Tapered Headtube

GaffelManitou Markhor AIR 29er. 100mm. Remote lockout
BromssystemShimano M315, hydr disc
StyrstamZzyzx 6-Series 3D Forged
StyreZzyzx 6-Series SC 720mm
SadelCorratec Sport Saddle
SadelstolpeZzyzx 6-Series Twin Bolt 27.2mm
FramhjulMavic CrossRide 29er
BakhjulMavic CrossRide 29er
DäckContinental Race King 29x2.2" Kevlar
VevpartiShimano FC-MT500
VevlagerShimano Pressfit
Framdrev40/30/22
KassettShimano Deore 11/36t
FramväxelShimano Deore 
BakväxelShimano Deore 
VäxelreglageShimano Deore
Vikt12,46kg


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Skivbroms
Material: Aluminium
Hjulstorlek: 29''
Cykelgren: Mountainbike
Hel/fram dämpad: Framdämpad