Corratec

2018 Corratec Revolution Carbon 29er XT

16 990 kr 24 990 kr
29''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butiken i Stockholm: Få kvar
Ramstorlek 39 44 49 54
Kroppslängd (cm) 155-167 165-179 177-187 185-

Alltid fri frakt över 600:-
2018 Corratec Revolution Carbon 29er XT Artikel nr: 3291

Bästsäljaren Revolution i 29"! Nya 2018 Corratec Revolution 29er XT kommer att överraska dig med sin kompromisslösa racingkaraktär och innovativa detaljer. Den kombinerar generna av en high-end racingcykel med första klassens åkprestanda och sportorienterad geometri i ett oemotståndligt paket. Ramen är tillverkad med den senaste teknologin för kolfiber och landar på en vikt runt ynka 1150 gram. Med en Revolution kan du lita på att alla detaljer har bearbetats ner i mista molekyl och att inget har lämnats åt slumpen. Med sin sett till priset mycket generösa utrustningsstandard är Revolution redo att möta spännande utmaningar från dag 1. Åkprestanda utöver det vanliga och maximal prisvärdhet. Frågan är om någon producent kan matcha ramkvalitet med Revolution i denna prisklass..?! Ett mästerverk!

• Carbon EPS Monocoque, traditionellt används uppblåsbara blåsor inuti kolfiberramen för att tvinga materialet i produktionsformen, men denna teknik lämnar rynkor och inkonsekvent tjocklek på insidan av ramen. För att undvika detta använder Corratec i denna teknologi expanderad polystyren (EPS). Vid uppvärmning sväller detta material och utövar tryck på insidan av kolfibrern. Resultatet är en lättare, styvare och mer konsekvent slutprodukt. Lika perfekt på insidan som på utsidan.
• Designad för att ge cyklisten hög komfort utan att tappa effektivitet.
• Överdimensionerad vevhuskonstruktion för maximal styvhet och direkt kraftöverföring.
• Tapered headtube, koniskt styrrör ger en styvare front för säkrare cykling och bättre känsla.
• Shimano Deore XT levererar säker växling.
• Förbättrad geometri ger låg stå över höjd och gör den "stora" känslan som många 29" mtb har som bortblåst.
• Low profile Chainstay, lågprofils kedjestag ger extra utrymme för kedjan vilket resulterar i en tystare cykel och en mer konsekvent kraftöverföring på ojämna underlag.
• Vikt från 10,75kg


Köp din nya Corratec av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram

Corratec Revolution 29 Carbon Ud 700T EPS Carbon Technology. LPC. Internal cables. Tapered Headtube.

GaffelRockshox Reba RL Solo Air 100mm
BromssystemMagura MT5 180mm
Magura MT4 160mm
StyrstamZZYZX 6 Series 3D 6 Degree Alloy
StyreZZYZX 6 Series XC 720mm Alloy
SadelCorratec Cro Mo Rail
SadelstolpeZZYZX Twin Bolt 27.2mm Alloy
FramhjulZZYZX VOLAR 2.3
BakhjulZZYZX VOLAR 2.3
DäckContinental Race King 2.2
VevpartiRotor REX 2.2
VevlagerRotor
Framdrev36/22
KassettShimano SLX 11s 11/40
FramväxelShimano XT 2x11
BakväxelShimano XT 11s
VäxelreglageShimano XT
Vikt10,75


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Skivbroms
Material: Carbon
Hjulstorlek: 29''
Cykelgren: Mountainbike
Hel/fram dämpad: Framdämpad