Corratec

2018 Corratec Revolution Carbon 29er

13 990 kr 19 990 kr
29''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butikslager: Få kvar

Bästsäljaren Revolution i 29"! Nya Revolution 29er kommer att överraska dig med sin kompromisslösa racingkaraktär och innovativa detaljer. Den kombinerar generna av en high-end racingcykel med första klassens åkprestanda och sportorienterad geometri... (Läs mer under fliken "Produktbeskrivning")

  • Tipsa en vän
    Tipsa en vän
2018 Corratec Revolution Carbon 29er Artikel nr: 3292

Bästsäljaren Revolution i 29"! Nya Revolution 29er kommer att överraska dig med sin kompromisslösa racingkaraktär och innovativa detaljer. Den kombinerar generna av en high-end racingcykel med första klassens åkprestanda och sportorienterad geometri i ett oemotståndligt paket. Ramen är tillverkad med den senaste teknologin för kolfiber och landar på en vikt runt ynka 1150 gram. Med en Revolution kan du lita på att alla detaljer har bearbetats ner i mista molekyl och att inget har lämnats åt slumpen. Med sin sett till priset mycket generösa utrustningsstandard är Revolution redo att möta spännande utmaningar från dag 1. Åkprestanda utöver det vanliga och maximal prisvärdhet. Frågan är om någon producent kan matcha ramkvalitet med Revolution i denna prisklass..?! Ett mästerverk!

• Carbon EPS Monocoque, traditionellt används uppblåsbara blåsor inuti kolfiberramen för att tvinga materialet i
  produktionsformen, men denna teknik lämnar rynkor och inkonsekvent tjocklek på insidan av ramen. För att
  undvika detta använder Corratec i denna teknologi expanderad polystyren (EPS). Vid uppvärmning sväller detta
  material och utövar tryck på insidan av kolfibrern. Resultatet är en lättare, styvare och mer konsekvent slutprodukt.
  Lika perfekt på insidan som på utsidan.
• Designad för att ge cyklisten hög komfort utan att tappa effektivitet.
• Överdimensionerad vevhuskonstruktion för maximal styvhet och direkt kraftöverföring.
• Tapered headtube, koniskt styrrör ger en styvare front för säkrare cykling och bättre känsla.
• Shimano Deore XT levererar säker växling.
• Förbättrad geometri ger låg stå över höjd och gör den "stora" känslan som många 29" mtb har som bortblåst.
• Low profile Chainstay, lågprofils kedjestag ger extra utrymme för kedjan vilket resulterar i en tystare cykel och en
  mer konsekvent kraftöverföring på ojämna underlag.
• Vikt från 10,95kg


Köp din nya Corratec av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram

Corratec Revolution 29 Carbon Ud 700T, EPS Carbon Technology. LPC. Internal cables. Tapered Headtube. TCM+

Gaffel Manitou Marvel Comp TS Air 100mm, remote lock out
Bromssystem Shimano M315 180mm
Styrstam Zzyzx 6-Series 3D 6 Degree
Styre Zzyzx 6-Series XC 720mm
Sadel Corratec Cro Mo Rail
Sadelstolpe Zzyzx 6-Series Twin Bolt 27.2mm Alloy
Framhjul Mavic CrossRide 29er
Bakhjul Mavic CrossRide 29er
Däck Continental Race King 2.2" Foldable
Vevparti Rotor REX 4.2
Vevlager Rotor
Framdrev 36/26
Kassett Falcon 1140 11s 11/40
Framväxel Shimano Deore XT 
Bakväxel Shimano Deore XT 
Växelreglage Shimano SLX
Vikt 10,95kg


KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)

KÖPINFO FYSISKA BUTIKEN I TYRESÖ/STOCKHOLM

När du köper och hämtar din nya Corratec i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi hjälper dig också gärna att justera in din sittposition. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet erbjuder vi också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Corratec levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *6 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren. I vissa fall kan en registrering av cykeln på Corratec,s webplats www.corratec.com inom 14 dagar efter köpet krävas för den förlängda garantin, annars utgår en garanti om 3 år)


 

Bromstyp: Skivbroms
Material: Carbon
Hjulstorlek: 29''
Cykelgren: Mountainbike
Hel/fram dämpad: Framdämpad