Specialized

2019 Specialized Riprock 24"

5 390 kr
24''
Weblager: I lager Leveranstid: 3-5 dagar
Butiken i Stockholm: Få kvar
Alltid fri frakt över 600:-
2019 Specialized Riprock 24" Artikel nr: 4912

Att cykla handlar om frihet, så ingen unge borde någonsin behöva känna sig begränsad i vart de kan cykla. Med 2019 Specialized Riprock 24 kommer din junior ha möjligheten att cykla i all slags terräng. Den är huvudsakligen byggd för att ha kul, oavsett hur ditt barn bestämmer sig för att cykla med den. Med ett par av Specialized,s ultrabreda 2,8" däck och komfortabel och pålitlig geometri kan leenden garanteras. Detta därför att superfeta däck och 24" hjul ger helt fantastiskt fäste i underlaget, kontroll och pålitlighet i alla typer av terräng.

Samtidigt äter den specialinställda dämpade framgaffeln med 70mm fjädringsväg upp större hinder i underlaget. Vi kastar in ett par kraftfulla mekaniska skivbromsar och en riktigt låg stå över höjd för att du alltid ska känna dig säker när ditt barn är ute och cyklar. Specialized,s A1 Premium aluminumram är lätt och konstruerad för att stå emot denna tuffa behandlingen från ett barn.

Shimano Revoshift vridväxelreglage är okomplicerat och enkelt för barn att använda, så de behöver inte fumla runt för att hitta rätt växel, bara vrid och trampa. Även bromshandtagen är specialanpassade för barn och lätta att nå. Passar lika bra att cykla till skolan som att ta en skön tur i skogen. Specialized Riprock är nästa generation barncyklar!

• A1 Premium aluminiumram som är lätt, stark och stryktålig. Samma materialkvalitet som vuxencyklarna.
• 8 lättanvända växlar från Shimano.
• Specialized Custom SR Suntour XCT dämpad framgaffel med 70mm fjädringsväg.
• Tektro Aries starka mekaniska skivbromsar.
• Big Roller däck ger säkert grepp på alla underlag och med sin stora volym blir framkomligheten suverän!


Köp din nya Specialized Riprock 24 av oss på TCM så kan du lita på bra service och råd i samband med ditt köp. Din cykel monteras och finjusteras av en erfaren mekaniker, du får en bra och kvalitativ service efter ditt köp och en trygg cykelpartner i din vardag. Välkommen till oss på TCM!

HTML Table Caption
Specifikationer
Ram Specialized A1 Premium Aluminum, single butted, ZeroStack head tube, 135mm rear hub spacing, forged dropouts, replaceable derailleur hanger
Gaffel Custom SR Suntour XCT, coil spring, 70mm of travel, preload adjust, 1-1/8" steerer, alloy crown and lowers, 28mm Hi-Ten stanchions, post mount only
Fälgar 24", double-wall aluminum, 32h
Framnav Alloy disc, loose ball bearing, Cr-Mo axle, 6-bolt disc, 32h
Baknav Alloy disc, loose ball bearings, 6-bolt disc, 135mm spacing, 9-speed freehub, 28h
Framdäck Big Roller, 24x2.8", 60TPI, wire bead
Bakdäck Big Roller, 24x2.8", 60TPI, wire bead
Vevparti Forged alloy, 152mm
Framdrev 30T w/chainguard
Vevlager Square taper
Växelreglage ShimanoTourney, Revo-style, 8-Speed
Bakväxel Shimano Tourney TX, 8-speed
Kassett Sunrace, 8-speed, 11-34t
Kedja KMC Z7, 8-speed w/reusable MissingLink
Bromssystem Tektro Aries, mechanical disc, organic pads, 160mm rotor
Styre Specialized, double-butted alloy, 5-degree backsweep, 600mm width, 25.4mm
Handtag/ Styrlinda Specialized, Kraton, Revo type
Styrstam Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 6-degree rise, 25.4mm clamp, 60mm
Sadel Specialized Kids'
Sadelstolpe Alloy, single bolt, 27.2mm

KÖPINFO GÄLLANDE VÅR WEBSHOP

För dig som handlar cykel via vår webshop så ska du veta att vi har lagt ner avsevärd tid på din cykel innan den skickas från oss. Vi har packat upp cykeln ur kartongen, monterat upp och finjusterat alla funktioner, dragit i vajrar och masserat hjulen, vi besiktigar cykeln för att sedan plocka ner och emballera den igen, ner i kartongen och hem till dig. Vi kommer efter ditt köp alltid att finnas tillgängliga via mail och telefon för att supporta dig på alla sätt vi kan. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras.

När du köper och hämtar din nya Specialized i vår fysiska butik säkerställer alltid vår kompetenta verkstad att cykeln är fullt monterad och körklar vid leverans. Eventuella tillbehör installeras och justeras utan extra arbetskostnad. Två fullservicetillfällen värde ca 2000sek ingår inom 15 månader från cykelköpet. Vi erbjuder en enklare BikeFit i samband med leveransen. Under de första 15 månaderna efter cykelköpet ingår också fria efterjusteringar av din cykel såväl som hjälp med din sittposition om du skulle uppleva några problem. Den generella garantin på cykeln är minst ett år, men varierar lite från del till del och beroende på vilken typ av fel som kan konstateras. Specialized levereras med en förlängd rambrottsgaranti som gäller i hela *5 år från inköpsdatum.

(*Gäller vid normalt bruk, gäller ej skador som uppkommit av yttre åverkan, gäller första ägaren.)


Bromstyp: Skivbroms
Material: Aluminium
Hjulstorlek: 24''