Cykeljackor från Specialized

Hos TCM kommer du att hitta en cykeljacka för alla typer av omständigheter! Oavsett om du letar efter en vindjacka eller en fodrad vinterjacka kommer du att hitta det du söker bland våra produkter.

Snygga cykeljackor hos TCM från Specialized


Hos TCM hittar du flera snygga cykeljackor från Specialized. Specialized erbjuder en rad olika modeller i flera olika utföranden. Vare sig du letar efter en tunnare vindtät cykeljacka, en regnjacka för cykling eller en vinterjacka för de allra kallaste cykeldagarna har vi på TCM det du efterfrågar. Våra favoriter från Specialized kommer i grym kvalité och kan stå emot de tuffaste förhållanden. Håll dig torr, varm eller sval i en ny cykeljacka från Specialized.

Glöm inte reflexen! Se till att ha reflexer på din nästa cykeljacka


Många av våra cykeljackor från Specialized har flera reflekterande element för att du ska synas extra bra när du pendlar till och från jobbet, eller på höstens och vinterns mörkare cykelpass. Men glöm inte att också utrusta cykeln med bra belysning för optimal synlighet.

Cykeljackor i modern och tidlös design från Specialized.


Specializeds cykeljackor är inte bara bland de bästa på marknaden. Vi tycker också att de är bland de snyggaste man kan hitta. Specialized erbjuder cykeljackor med smickrande passform för både herr och dam i trendiga och stilrena färger för den moderna och tidlösa cyklisten. Våga gå lös på en färgbomb för att sticka ut eller satsa på en dovare färg för en mer hållbar och tidlös look.

Olika typer av cykeljackor


Precis som jackor i allmänhet så kommer även cykeljackor i en rad olika utföranden. Allt från vindjackor till regnjackor och vinterjackor. Du kan enkelt i vårt filterval ta fram den cykeljacka som passar för just ditt ändamål. Precis som när det gäller all annan utomhusaktivitet i Norden så är jackan kanske det viktigaste plagget även vid cykling. Du bör alltid klä dig enligt lager-på-lager principen med någon typ av underställ närmst kroppen för att sedan bygga på med ett eller flera mellanlager och avsluta med en cykeljacka. Olika cykeljackor passar naturligtvis olika bra beroende på årstid och väderlek. Men vi tycker definitivt att tre olika cykeljackor borde finnas i varje cyklists garderob: Vindjacka, Regnjacka och en tjockare vinterjacka.

Köp cykeljacka online hos TCM


Vi säljer cykeljackor för alla typer av cykling. Dessutom säljer vi bara kläder som vi själva skulle vilja använda, då kvalitetsvariationerna på cykelkläder är mycket stora. Vi har cykeljackor från kända kvalitetstillverkare som Specialized, BBB och Nalini.